Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Onnan gondolom hogy álltalában a csinos vonzó nők mind foglaltak. Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni.

Én akkor sem állnék velük szóba ha -szüzen kéne meghalnom

2018. jún. 15. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A nőknek tényleg csak a külső számít? Hiába vagyok okos, kedves, vicces, stb. Akkor sem kellek senkinek, mert ronda vagyok.
2018. jún. 15. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekik az kell, hogy könnyen kapható legyél. Akkor nem fontos a külső. Csak gyomor kell hozzá.
2018. jún. 15. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jún. 15. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

"Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni."

Meg azok a lányok is általában foglaltak, akik rondák ÉS buták. Ellenben egy csomó értelmes, de rosszul kinéző srác még 20 felett is szűz. Szóval, mi a kérdés?

2018. jún. 15. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert az igazi szépség belülről fakad... ;)
2018. jún. 16. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!