Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg csak a külső számít?
Figyelt kérdés
Onnan gondolom hogy álltalában a csinos vonzó nők mind foglaltak. Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni.
Én akkor sem állnék velük szóba ha -szüzen kéne meghalnom
2018. jún. 15. 17:10
11/15 anonim válasza:
A nőknek tényleg csak a külső számít? Hiába vagyok okos, kedves, vicces, stb. Akkor sem kellek senkinek, mert ronda vagyok.
12/15 anonim válasza:
Nekik az kell, hogy könnyen kapható legyél. Akkor nem fontos a külső. Csak gyomor kell hozzá.
14/15 anonim válasza:
"Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni."
Meg azok a lányok is általában foglaltak, akik rondák ÉS buták. Ellenben egy csomó értelmes, de rosszul kinéző srác még 20 felett is szűz. Szóval, mi a kérdés?
15/15 anonim válasza:
Nem, mert az igazi szépség belülről fakad... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!