Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja sok túlsúlyos nő, hogy nem jönnek be a férfiaknak?
Élőben és neten is láttam már párszor, hogy telt és csinos nők azt mondták, hogy nem kellenek a férfiaknak. Akikkel élőben találkoztam, azok próbálkoztak srácok és igazából a legtöbb telt nő ismerősömnek van kapcsolata. Van, akinek komolyabb és van, akinek lazább.
Ráadásul, a neten is azt látni, hogy nagyon sok férfinak jönnek be a plus size nők. Akkor miért állítják azt, hogy nem jön be egy férfinak sem?
mert a jópasiknak nem jönnek be.
ettől még sokaknak tetszeni fognak,de annak akinek akarnának az az estek többségében talál nem kövéret is magának is.
vagy eleve egy sportoló pasival nagyon nagy lenne közöttük az életmódbéli eltérés,hogy az egyik rendszeresen edz,tudatosan táplálkozik,ügyel az egészségére.
a másik meg nem edz,össze vissza eszik és nem érdekli az egészsége,nem is tud róla semmit és nem is érdekli az egész.
szóval kb nem érdekli és nem értékeli a férfi életvitelét.
ilyesmire kevesen kíváncsiak.
vagy van még egy oldala ennek.
összejön 2 szép ember,lesz 1-2 gyerekük és mivel a nő úgy gondolja,hogy teljesen természetes,hogy 20 kilóval több lett rajta,minden rendben van.
csak hát a férje meg sajnos nem gerjed egy ducibb nőre,ezért is jött össze gazellával,nem pedig egy zebrával és egyre kevésbé fogja kívánni,fel se fog rá állni neki idővel.
a nő nem hajlandó visszanyerni az alakját,vagy alkalmazkodni táplálkozásilag a megváltozott állapothoz életkorhoz már csakazért se.
ez meg tudjuk hova vezet.
#4: Gondolom, ilyenkor féltékenységről van szó. De inkább a fiatalabb, még nem házas korosztályra gondoltam.
#5: Miért bunkó és türelmetlen férfiakkal ismerkedsz? Akik levegőnek néznek vagy ilyenek, azok olyanok, amilyeneket az #1 és #2 írt?
#7: Ez így rendben is van, ezt elfogadom. Tény, hogy valószínűleg a férfiak többségének egy bizonyos átlagosan vékony alkat jön be, ahogy a nők többségének is.
Viszont egyes nők azt mondják, hogy úgy összességében nem jön be a férfiaknak. Az oldalon is rengetegszer botlottam olyan hozzászólásokba, ahol a nők panaszkodtak, hogy van rajtuk pár plusz kiló és így nem kellenek egy férfinak sem.
Rossz élmények miatt úgy érzik/inkább képzelik, hogy nem jönnek be.
Sok teltebb nő van kapcsolatban és sok férfinak ez is a kifejezett ideálja. Jóképű, sportos "jópasiknak" is. Persze, összességében azért a többség a vékony vagy sportos nőket kedveli, de azért bőven van akiknek ez az alkat tetszik, egyáltalán nem egy nagyon szűk táborról beszélhetünkm Nem is említve akiknek meg ez nem annyira fontos és inkább a belső tulajdonságokra helyezik a fókuszt.
Viszont van akiknél korábbi csalódások, sértegetések miatt kialakult egy lelkigát, komplexus és nem merik elhinni, hogy vannak férfiak akiknek tetszenek és inkább kizárják az életükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!