Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítja sok túlsúlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja sok túlsúlyos nő, hogy nem jönnek be a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Élőben és neten is láttam már párszor, hogy telt és csinos nők azt mondták, hogy nem kellenek a férfiaknak. Akikkel élőben találkoztam, azok próbálkoztak srácok és igazából a legtöbb telt nő ismerősömnek van kapcsolata. Van, akinek komolyabb és van, akinek lazább.

Ráadásul, a neten is azt látni, hogy nagyon sok férfinak jönnek be a plus size nők. Akkor miért állítják azt, hogy nem jön be egy férfinak sem?

2018. jún. 13. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem az a baj, hogy a többségnek nem tetszik. Hanem az, hogy ebből a többségből nagyon sokan úgy érzik, hogy joguk van bunkónak lenni, fellökni, beszólni, megalázni. Csupán azért, mert az ő fazsa nem erre áll fel. Ovis kortól a fiatal felnőttkor végéig kell ezt végigszenvedni. Utána valahogy nőnek se tekintenek, de legalább már nem te vagy a csúnya, dagadt làny, akinek az arcába finganak, meg rágót ragasztanak a hajába, mert nem szép.

Igen, tudom, le lehet fogyni, lehet sportolni, főleg 5-10 évesen, mikor azt is a szüleid döntik el, hogy milyen bugyi van rajtad.

Márpedig a szemétkedés itt kezdődik. 5 évesen.

15 éves korra már egyszerűen elfogadod, hogy te vagy a tehén, a görény, a hájpacni, aki büdös, undorító, és okádni kell tőle. Ilyenkor jön az a korszak, mikor a kövér csajok inkább fiúnak néznek ki.

20 körül jönnek az első próbálkozók, akiknek tetszik egy kis plusz. Kb. akkor, mikor a kövér lányok először kezdenek el nőként öltözni, többnyire társadalmi nyomásra. És egyszerűen nem hihető, hogy amikor odamegy egy srác, akkor nem azért teszi, mert mindjárt kiugranak a haverjai egy sarok mögül és kiröhögnek, hogy elhitted...

Ezzel párhuzamosan jönnek azok a srácok, akik azt hiszik, hogy egy dagadt csajt könnyű felszedni, örül, ha valaki végre begb.assza. Ezzel végképp lerombolva a maradék önbecsülést.

Innentől kezdve van az, hogy minden halovány ismerkedési kísérletet támadásnak vesz. Egy "szórakozz anyáddal" kíséretében minél gyorsabban távozik.

Itt jön újra a "de hát miért nem fogy le?".

Azért, mert NEM AKAR. Nem akar pasizni, nem akar szexelni, sőt barátkozni se. És a zsírpancél tartósan megvédi attól, hogy bárki is közeledjen hozzá.

Aztán már csak 2-3 terápia kell, mire képes emberi kapcsolatokat kialakítani, és ez szépen elvezet oda, hogy magától lepotyognak a felesleges kilók, mert nem az az egyetlen örömforrás, hogy otthon titokban eszik.

2018. jún. 14. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:
8. Kérdező; ha úgy àltalànossàgban nem jön be, akkor ott nem a külsővel van gond.... Hanem a stílussal, személyiséggel, kisugàrzàssal...ilyenek. Nekem volt olyan randim ahol a pasit ugyan zavarta a plusz súlyom, sose nézett volna ilyen nőre, de elbeszélgettük- nevettük az időt, és annyira jól èrezte magàt velem, hogy megcsókolt. Azt mondta megfogta bennem valami. ( ilyet jó pàran mondtak miutàn dumàltak velem) Nem letapizott nem ki akarta próbàlni egy túlsúlyossal és nem gúnyolódott. Csak abban a pillanatban azt érezte, hogy meg kell csókolnia. Fura mód jól esett...de mivel tudtam, hogy zavarja a külsőm, nem lett több belőle. Ő sosem vàllalt volna fel haverok, csalàd előtt, utcàn stb, csak szexkapcsolatot szeretett volna, de abba nem mentem bele. Amúgy különösebben nagy gondot túlsúlyosként sem okozott a pàrtalàlàs. Csak a kamaszkori jàrogatàs maradt ki. 19 évesen kezdtem, 24 évesen fejeztem be a tàrskeresèst- randizàst.
2018. jún. 14. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért mert van aki ezt tapasztalja meg. Vannak alacsony férfiak barátnővel és vannak alacsony férfiak akik itt sírnak, hogy a magasságuk miatt nem jut nekik nő.

Én is túlsúlyos vagyok, nem nagyon, de ahhoz eléggé, hogy ez beszűkítse a lehetőségeimet. Kevés férfinak jön ez be, és akik nálam ennek ellenére próbálkoztak, többnyire

1. szex kapcsolatot akartak

2. kétségbeesett lúzerek voltak akik nem kellettek senkinek és azt gondolták, egy ducibb lány nem fogja őket visszautasítani.

Nos, én nem vagyok kétségbe esett, és nekem egy kapcsolathoz kölcsönös vonzalom kell. Azt nem bánom, ha valaki hozzám hasonlóan kicsit túlsúlyos, de én egy életvidám, intelligens nő vagyok, lehet velem sok mindenről beszélgetni, én is ilyen párt akarok.

Amúgy meg tudom, hogy vannak telt nők akiknek van párja, de ők többnyire szépek is, és magasak, formásak. Én alacsony vagyok és vaskos. Huszon évesen kőkemény diétákkal és rengetek sporttal még kordában tudtam tartani a dolgot, de mostanában kimerült vagyok és nyűgös, ad hoc jelleggel sportolok, összevissza kajálok, bár zabálni, nasizni ritkán szoktam. Ahogy átléptem a harmincat, lelassult a fogyásom és mindent azonnal visszaszedek amiért hónapokig küzdöttem. Fárasztó. És jó lenne, ha valaki így elfogadna.

2018. jún. 14. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!