Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél ez a "nem egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél ez a "nem egymást keressük" mondat miért nem vállal egy kicsit több felelősséget és azt mondja inkább, hogy "nem téged kereslek", mert nem ütöd meg a szintet?

Figyelt kérdés
A nőknél tényleg ennyire zsigerből jön a felelősség átpasszolása? Hogy még a legalapvetőbb helyzetekben is belső késztetést éreznek hogy a pasira toljanak minden felelősséget?
2019. jún. 22. 23:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
87%

És tegyük hozzà az előttem szólokhoz, akik mind jól làtják, hogy a pasik egy elég jelentős része elèggé ki tud akadni, ès ocsmàny jelzőket hasznàlni, ha megmondom, hogy ne haragudjon, de nem az esetem.

És itt még nincs vège, van, aki hàzhoz megy a pofonért, és mèg itt sem fejezi be, hanem faggat, hogy milyen az esetem, és próbálkozik meggyőzni, hogy ő is abba a csoportba tartozik)

Isten ments, hogy azt mondjam:ne haragudj, de nem tetszik az arcod, vagy a magasabb férfiakat szeretem, mert megalàzva érzi magàt, és nem is értem, mit számít, hogy milyen az esetem, ha már eldőlt, hogy ő nem az.

Szóval azért mondjàk ezt a nők, mert ha màr elutasítanak, akkor ne alàzzanak meg mèg pluszban.

2019. jún. 23. 01:14
 22/54 anonim ***** válasza:
17%

Én megérteném, mert alapból erre számítanék. Bár pont ezért nem is kérdeznék meg senkit soha... Nem hiányzik a kudarcélmény, abból jut elég amúgy is.

2019. jún. 23. 01:16
 23/54 anonim ***** válasza:
6%

Sokan joggal gondolják ilyenkor, hogy a nők csak szórakoznak, belement a nő a játékba, ismerkedésbe, látta az illető pofaberendezését, gondolom mindent jól átbeszéltek, majd ezek után jön ez a nagyon primitív duma.

Én ebből 2 dologra tudok gondolni, vagy sík hülye a nő, és ennyire nem ismeri az embereket, vagy csak unatkozik, és szívatja a férfiakat(kis sértődött lelkére próbál gyógyírt keresni...)

2019. jún. 23. 01:24
 24/54 anonim ***** válasza:
88%

20. Abban hol a játszma, hogy megmondom neki, hogy nem szeretnék tőle semmit? Nem szeretnék vele ismerkedni?

Közöltem egy tényt, miben lesz jobb attól a pasinak ha még bele is rúgok kettőt.

Előző nőtársam amúgy megmondta a tutit, én sem értem amikor számukra kellemetlen választ provokálnak ki, győzködnek, meg teljesen ellened is fordítják amit mondtál.

Legutóbbi nem akarta felfogni, hogy nem szeretnék ismerkedni. Kiszedte belőlem a konkrét okot, majd felszínesnek nevezett amiért nem tetszik a külseje...

2019. jún. 23. 01:25
 25/54 anonim ***** válasza:
1%
Rockarc jól összeszedte a lehetőségeket. A legvalószínűbb, hogy valóban nem tud kommunikálni, azért beszél többes számban. Az emberek 99%-a ilyen. Irónikus módon mégiscsak igaz volt, amit mondott, mégha csak véletlenül is: te tiszta kommunikációra vágysz, ami egyébként szerintem is egy kapcsolat alapja. Ő ezt nem tudja, úgyhogy tényleg nem őt keresed :D
2019. jún. 23. 04:15
 26/54 anonim ***** válasza:
91%
Most látszik, hogy nő vagyok (😅) de szerintem pont a "nem téged kereslek" az, amikor a másikra tolom át a sikertelenséget, mert ő nem felel meg. A "nem egymást keressük" meg teljesen általános, nem illünk össze, nem az ő hibája, nem az enyém, csak nem passzolunk.
2019. jún. 23. 06:25
 27/54 anonim ***** válasza:
4%

"tök mindegy mit mondasz egy pasinak általában megsértődik, kifogásokat keres, támad. Nem a felelősséget hárítom "

Dehogynem, mucikám :D Itt érvelsz, hogy a férfiak hibája, mert sértődnek, tamadnak stb, az ő felelősségük, te csak mosod kezeid... Tényleg nem látod az ellentmondást?

2019. jún. 23. 06:44
 28/54 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy "kedves" elutasítás. De úgy látom, nem lehet megfelelni semminek... mert ha ennél egyértelműbb, akkor meg már durvák a nők... Ha egyértelműbb, akkor még az is lehet, hogy elhord mindennek, és még durva sem voltam.

Nemegyszer volt, hogy a "nem" után megkérdezték, hogy miért, én pedig elmondtam, hogy mert mondjuk igénytelenek. Konkrét példa: ápolatlan a foga, annyi fogkő van rajta. Erre közli, hogy nekem pedig szőke a hajam és egy qrv@ vagyok, ezért úgysem akart volna találkozni velem... 🤔😑😡 Először is: ő akarta a második randit, akkor most mi van??? 😁Másrészt ha én nem akarok szőke palival randizni, akkor ha látom, hogy szőke, akkor nem kezdek vele.

2019. jún. 23. 06:49
 29/54 anonim ***** válasza:
70%

"a "nem téged kereslek" az, amikor a másikra tolom át a sikertelenséget"

Nem sikertelenségről volt szó, hanem a döntés felelősségéről. A dönteseinkert vállalni a felelősséget felnőtt dolog, csak az érzelmi kiskorúak képtelenek rá. Egyebkent a nők is ki szoktak akadni, ha a pasi utasítja el őket a sablon "te túl jó vagy hozzám" "te jobbat érdemelsz" vagy "értekellek mint embert" szöveggel, mert erzik rajta, hogy kamu, mű, őszintétlen duma.

2019. jún. 23. 06:50
 30/54 anonim ***** válasza:
70%

Mi van akkor, ha az ilyen nyomulós férfiról azt èrzi a nō, hogy szinte bármelyik nōre rámászna, egyszerūen ki van éhezve?

Annyira álszent már, hogy adod itt a mártírt, hogy visszautasított egy nō, aki téged érdekel, aztán további 5 másik nōre nyomulsz majd te is a továbbiakban, akit gyōzkōdsz arról, hogy mennyire különleges neked ès ōt keresed. Nem mondom, hogy rossz, csak ne akarj már valakit úgy beállítani, mintha életed szerelme lenne és ajjajjj neki, ha visszautasított. Ha nem jött össze egy kapcsolat, akkor ez van, el kell fogadni s tovább lépni.

Végülis azt akartam ezzel elmondani, hogy a pasi sem tudja mindig konkrètan, hogy mit keres, csak nyomul össze-vissza, próbálja elhitetni önmagával és a nōvel, hogy ez valami életreszoló kapcsolat.

2019. jún. 23. 07:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!