Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért vagytok úgy oda, ha egy férfi azt mondja: "bármit megtennék érted", amikor ez a mondat jó eséllyel papucs-természetre utal?
Úgy vettem észre, hogy a megfelelően romantikus vibrálás közepette kimondott "bármit megtennék érted" egy férfitól a nőkre nagyon nagy hatást gyakorol. De gondoljuk végig: ha egy férfi ezt mondja, akkor az papucs, nem? Bármit mondtok neki, egyből ugrik és csinálja. Ezt meg a nők ki nem állhatják...
Vagy nem jó az okfejtésem? Angol nyelvű dalokban is gyakori az "I would do anything for you" szófordulat. De a "lehoznám neked a csillagokat" is jó példa. Aki mindenre hajlandó egy nőért, azt nem papucsnak nevezzük? Ha igen, akkor miért nyerő(k) mégis az ilyen mondat(ok) a nőknél? Van itt valaki, aki érti ezt?
6 év alatt a párom még egyszer se mondta ezt. És? Összedőlt a világ?
Sokan mondják a párjuknak azt, hogy "Mindenem." Na, ennek sincs semmi értelme. Mert pl. ha a párja nem lenne, akkor ő ki lenne? Egy senki?
Nem vagyok oda ezért mert szerintem ez egy hülye meggondolatlan , gyerekes felelőtlen kijelentés amit nem lehet betartani. Ez a nyálas filmekben , könyvekben van amit nem lehet átvinni a való eletbe. Nem is vagyom arra hogy valaki ilyen hülyeséggel etessen. Attól nem papucs egy férfi ,hogy sok mindnet megtesz egy nőert de ezt tegye meg a nő is a férfi fele hogy ne csak egyoldalú legyen.
N24
Ki mondta, hogy a nok nem szeretik a "papucs" ferfiakat? Elobb valasztanek egy papucsot, mint egy onelegult s**fejt, foleg, hogy en is szinte barmit megtennek a paromert es altalaban o az elso nekem az ocseim mellett.
Vagy tenylegesen torodni valakivel es a legjobbat akarni neki papucs dolog? Akkor en is szornyen nagy papucs vagyok 🤔
Remélem azoknak, akik ez rendben van elgondolkodnak azon, hogy:
Pl.
Van, az egyik fél, aki dohányzik. A másik fél nem. A nemdohányzó megkéri, hogy a kedvéért szokjon le a cigiről. Nagyon kis százalékuk teszi csak le a párja kedvéért a cigit. Ergó, nincs is értelme annak a kijelentésnek, hogy "bármit megtennék érted" Mert abba ez is beletartozik. Hogyha szeretsz, akkor bármit megteszel értem.
Ezzel tulajdonképpen vissza is lehet élni, ki lehet használni a másikat, hisz úgyis tudja, hogy bármit megtennél érte.
Másik példa. Az egyik megcsalja a másikat. Aki elkövette a megcsalást az nem fog bűntudatot érezni, hisz tudja, hogy a másik bármit megtenne érte csak hogy vele maradjon.
Vigyázni kell, ezzel a kijelentéssel. Ez nagyon sok rétű dolgot takar.
Azért, mert szeretünk valamit, még nem kell mindent megtenni érte, attól nem szereted kevésbé.
A szimpla hétköznapi cselekedetek, pl. házimunka, gyereknevelés..stb. ezek alap dolgok, hogy a felek közösen végzik.
Szerintem sokan nincsenek is tisztában a szavak jelentésével. Különben nem mondanák azt se, hogy "Te vagy az életem értelme."... "Te vagy a mindenem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!