Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan álltok a papucs férfiakhoz?
Figyelt kérdés
sajnos én eléggé az vagyok akarva, akaratlanul és úgy érzem ez így eléggé megnehezíti a partnerkeresésem.
25 f
2018. szept. 8. 13:08
1/14 anonim válasza:
Hát gondolom két lábbal rajtuk... 😎
2/14 anonim válasza:
Csicskáztatják az olyanokat, vagy éppen szarba nézik...
3/14 anonim válasza:
A lehető legmesszebbre elkerülöm őket
4/14 anonim válasza:
Általában ők vannak a tányéromon reggel. Nem az én világom, mellőlem egy papucs férfi sírva menekülne- kivéve persze, ha fura fétisei vannak, amiben dominákra meg hasonlókra vágyik, de azért az meg már nem én vagyok. Van, akinek bejön, több hasonló is van az ismeretségi körömben.
6/14 anonim válasza:
Kérdező, ez kódoltan azt is jelenti, hogy teljesen magadra utalva életképtelen volnál?
7/14 anonim válasza:
Ez csak egy ostoba beszéd, aminek felültél. Pedig nem kéne.
A nők megszokták becsülni azt az embert aki törődik velük.
8/14 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!Nem.
2018. szept. 8. 14:53
9/14 anonim válasza:
#2 nem vagy, hanem ÉS
#7 nem ezt tapasztaltam, hanem az ellenkezőjét. Mások is.
10/14 anonim válasza:
9 Talán vissza kéne emlékezned, hogy mit is csináltál a másik emberrel, hogy az elbánt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!