Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Hogyan álltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Hogyan álltok a papucs férfiakhoz?

Figyelt kérdés

sajnos én eléggé az vagyok akarva, akaratlanul és úgy érzem ez így eléggé megnehezíti a partnerkeresésem.

25 f

2018. szept. 8. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 emlékszem. Szerettem, kedves voltam vele, lestem a kívánságait. Közben megcsalt, kihasznált, játszadozott, szórakoztatta magát velem. Csak a szokás.
2018. szept. 8. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

11 Aha, hát ezt lehet másnak be tudod mesélni, nekem nem.

Ok nélkül sosincs okozat. Ezt jó ha megtanulod, hogy ha hozzám hasonszőrű emberkével kerülsz vitába, nehogy úgy járj megint ahogy most.

2018. szept. 8. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Persze hogy van ok: aki túl kedves, segítőkész egy nővel, nem egy sikeres hím benyomását kelti benne, túl könnyen jönnek a dolgok, így megbecsülni se tudja.

A macsó hímet játszó viszont vonzó, mert nehezen elérhetőnek tűnik.

Na meg látja, hogy kihadználható. Ez a pasifelhő intézményének azlazpja is: sok törődő pasi, akik vígasztalják a nőt, segítenek neki ha kell, miközben a nő húzza a mézesmadzagot, hogy lehet valami (pedig nem).

Ha más oka lenne, nem mondaná a nő miután eldobott, hogy "azért szeretném ha jóban lennénk", "szeretlek, fontos vagy nekem mint ember", nem küldözget szexis szelfiket, várva a nyálcsorgató ego tuningot, nem a dobott pasinak sírja el, hogy a vonzó macsó pasija milyen szemét vele, miközben ő szerelmes belé, mert kocka hasa, és bmw-je van...

2018. szept. 8. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem szokásom szexis szelfiket küldözgetni, még életemben nem csináltam.

Te viszont a reménytelen eset vagy, hogy valaha felnőtt férfi legyél.

2018. szept. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!