Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan álltok a papucs férfiakhoz?
sajnos én eléggé az vagyok akarva, akaratlanul és úgy érzem ez így eléggé megnehezíti a partnerkeresésem.
25 f
11 Aha, hát ezt lehet másnak be tudod mesélni, nekem nem.
Ok nélkül sosincs okozat. Ezt jó ha megtanulod, hogy ha hozzám hasonszőrű emberkével kerülsz vitába, nehogy úgy járj megint ahogy most.
#12 Persze hogy van ok: aki túl kedves, segítőkész egy nővel, nem egy sikeres hím benyomását kelti benne, túl könnyen jönnek a dolgok, így megbecsülni se tudja.
A macsó hímet játszó viszont vonzó, mert nehezen elérhetőnek tűnik.
Na meg látja, hogy kihadználható. Ez a pasifelhő intézményének azlazpja is: sok törődő pasi, akik vígasztalják a nőt, segítenek neki ha kell, miközben a nő húzza a mézesmadzagot, hogy lehet valami (pedig nem).
Ha más oka lenne, nem mondaná a nő miután eldobott, hogy "azért szeretném ha jóban lennénk", "szeretlek, fontos vagy nekem mint ember", nem küldözget szexis szelfiket, várva a nyálcsorgató ego tuningot, nem a dobott pasinak sírja el, hogy a vonzó macsó pasija milyen szemét vele, miközben ő szerelmes belé, mert kocka hasa, és bmw-je van...
Nem szokásom szexis szelfiket küldözgetni, még életemben nem csináltam.
Te viszont a reménytelen eset vagy, hogy valaha felnőtt férfi legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!