Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa, hogy csak nálam magasabb férfiakhoz vonzódok?
Viszonylag magas vagyok (175cm) és alapjáraton valamiért egyáltalán nem vonzanak a nálam alacsonyabb férfiak.
Randiztam már olyannal akinél 5cm-rel, de olyannal is akinél fél fejjel magasabb volt és valahogy soha nem volt meg részemről a kémia.
Kicsit kínosan is éreztem magam emiatt.
Nagyon furcsa ez a részemről?
N/21
182 cm magas vagyok. Egyáltalán nem tetszenek a nálam magasabb nők. Már azok sem, akik közel egy magasak velem. (160-175 között `nézelődök`)
Szerinted furcsa ez a részemről?
"Randiztam már olyannal akinél 5cm-rel, de olyannal is akinél fél fejjel magasabb volt és valahogy soha nem volt meg részemről a kémia."
Akkor miért nem azokkal randizol, akikkel megvan?
"idióta vagyok amiért nekem ez egy tényező."
Mondta ezt már neked valaha is magas férfi?
Az alacsony srácok szoktak ezen sírni, hisz teljesen általános dolog, hogy a nők magas férfit szeretnének maguk mellé.
Mivel egy 170 cm-es nőnek már kvázi alacsony egy 175 cm-es pasi, ezért ők ezt zokon veszik.
Holott egyszerűen egy 170-175-ös srácnak 160-165 körül(vagy alatta) kell keresgélnie és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!