Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi akivel online ismerkedem es igy viselkedik ( lentebb leirom) az normalis dolog?
Csak chatten ismerkedtunk eddig es ma megkerdezte hogy milyennapom volt es ma tenyleg pechesebb napom volt , es azt mondtam h a mainapom nem volt túl pozitiv es lattam h ilyenkor nem mer rákérdeznihogy mi törtent , arra gondolok hogy talánfél hogy megkérem valamire vagy nem tudom , eszem ágában sem volt meg eddig sose lattuk egymast csak fotón nem varokel semmit de rosszulesik hogy igy elnémul mert semmi extra nem törtent munkahelyen egy kis feszkó , nem a gyémantot kell felhozni az óceánból , de ennyire nem mer rakerdezni vagy nem erdekli ?
Akarja h megadjam aszámomat de ezek utan nincs kedvem , nagyon magánakvalónak tunik
Hat nem kerdezte , h miert, mi törtent , hanem ja sajnalom passz . Utana nem is mondott több semmit
Megis mit hitt hogy kerek töle egy szazast ?
szerintem csak őszinte volt.
mert ha rákérdez,az egy hazugság lett volna akkor is ha figyelmes hazugság.
mert az ismerkedésnek ebben a fázisában senkit nem érdekel még a másik peches napja.
úgy volt vele,hogy ha nem vagy jó passzban,akkor majd ír máskor és akkor hátha jóban leszel.
1. Én sem kérdezem meg mindenkitől. Aki akarja, az magától elkezdi mondani. Aki nem, az annyit mond, ha rákérdez az ember: Mindegy, hagyjuk.
2. A csajok többsége menekül az elől, amikor srácként épp rossz napja vagy kedve van az embernek. Úgy tűnik, a srácok is átveszik a mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!