Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább online ír, mint sms. Tudom olcsóbb. de személyesebb a másik. Szóval ne higgyem, hogy kapcs. Esélyes a dolog?
amikor egy srác többet jelentkezik online, mint sms-ben, akkor az jelent valamit?
vagy vagy olyan pár, aki online többet kontaktol, mint így?
(nos ne a szélsőséget nézzük, hogy az egyik külföldön van,meg ilyesmi)
csak néha amikor úgy tűnik, nagyon tudni akar vmit rólam, nagyon érdeklődik, akkor is képes online kérdezni, amit ki tudja mikor olvasok.
sms nem divat már...
online, telefon vagy személyes.
hát, ha valakitől akarok valamit akkor legalább felhívom vagy felemelem a seggem hogy találkozzam vele...
Mi is e-mailezünk inkább, ha nem a városban vagyunk. Jóval olcsóbb, és sajnos nekünk mind a kettőnknek jól meg kell gondolni minden egyes elköltött forintot.
Nehogy már egy ilyen pitiáner dolog miatt akadj fenn... írni ír, akkor meg?
hát nem tudom
mert ugye online írhat nekem úgy is, hogy a 10-ből az egyiknek
viszont ha sms-t írna, úgy jönne le, talán 2-ből az egyiknek..
Atyaisten Kérdező...te élvezed, hogy hisztizhetsz valamin, és direkt gyártod a problémákat meg összeesküvés elméleteket?
Ír neked, érdeklődik, mi kell még? Ha meg napi 20 sms-t küldene, akkor meg az lenne a baj fogadjunk...szegény srác, milyen hisztis házisárkánnyal jött össze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!