Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Inkább online ír, mint sms....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább online ír, mint sms. Tudom olcsóbb. de személyesebb a másik. Szóval ne higgyem, hogy kapcs. Esélyes a dolog?

Figyelt kérdés

amikor egy srác többet jelentkezik online, mint sms-ben, akkor az jelent valamit?

vagy vagy olyan pár, aki online többet kontaktol, mint így?

(nos ne a szélsőséget nézzük, hogy az egyik külföldön van,meg ilyesmi)

csak néha amikor úgy tűnik, nagyon tudni akar vmit rólam, nagyon érdeklődik, akkor is képes online kérdezni, amit ki tudja mikor olvasok.

2012. okt. 3. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-osztom.

És ha neki net kényelmesebb?

hát komolyan mondom ....Attól, hogy neked az a mániád, hogy sms személyesebb, még nem így van szerintem az emberek 96 %-a szerint.

2012. okt. 4. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi is gyakorta érintkezünk neten keresztül, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb. Persze, hozzá kell tenni, h általában tudjuk, mikor ül a másikunk a gép előtt.

Egyébként online sokkal több mindent meg lehet beszélni, mint sms-ben. Szerintem ne kombinálj!

A fiúk nagy többségben csak a fontos dolgokra, szükségszerűen használják a telefonjukat. Ha valami halaszthatatlan, nagyon fontos dologról van szó, akkor gondolom felhív.

2012. okt. 4. 10:32
 13/15 A kérdező kommentje:

én nem megcsalásra gondolok meg ilyesmi, kicsit félreértettek páran

hanem csak nem tudom, hogy én fontos vagyok e neki valahol, vagy úgy csak ismerősként/barátként kezel,mint minden csajt

tehát azon gondolkodom, hogy hova tehet engem a srác. barátnőesélyesnek, vagy csak el van.

2012. okt. 4. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaaaa, hogy íííígy... Akkor inkább az számít, hogy milyen gyakran keres téged. Mennyire intenzív a kontakt?
2012. okt. 4. 21:15
 15/15 A kérdező kommentje:

intenzív volt a chat.

de tegnap felhívott azzal, hogy mikor szexelünk...

úgyhogy ennyi volt.

néha nem értem a srácokat. ha a szexet akarja csak, miért nem úgy csinálja hogy legyen is? ezzel a megalázó beszólással csak elutasítást kapnak..

2012. okt. 5. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!