Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi akivel online ismerkedem es igy viselkedik ( lentebb leirom) az normalis dolog?
Csak chatten ismerkedtunk eddig es ma megkerdezte hogy milyennapom volt es ma tenyleg pechesebb napom volt , es azt mondtam h a mainapom nem volt túl pozitiv es lattam h ilyenkor nem mer rákérdeznihogy mi törtent , arra gondolok hogy talánfél hogy megkérem valamire vagy nem tudom , eszem ágában sem volt meg eddig sose lattuk egymast csak fotón nem varokel semmit de rosszulesik hogy igy elnémul mert semmi extra nem törtent munkahelyen egy kis feszkó , nem a gyémantot kell felhozni az óceánból , de ennyire nem mer rakerdezni vagy nem erdekli ?
Akarja h megadjam aszámomat de ezek utan nincs kedvem , nagyon magánakvalónak tunik
Szerintem: 1- rossz olvasni az írásod, 2- remélte, hogy élőszóban össze tudod szedni a gondolataidat. Emiatt kérhette el a számod.
28/F, privit nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!