Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják itt azt sokan, hogy nem szeretik a nők a papucs pasikat amikor csomó ilyen pár van?
Az első amúgy nem beszél hülyeséget.
Kezdetben nem kell a papucs, de idővel felértékelődik, mert oda teszik, ahová akarják, mellette meg mehet a szerető és kész.
Azt vettem észre, hogy a huszonéves nők nem szeretik őket, de utána valóban felértékelődik ez a dolog.
Ez a biztos infó onnan van, hogy én imádom a papucs pasikat és az összes nőismerősöm ezzel szokott piszkálni.
Érthető, hogy miért mondják, de én akkor is szeretem, ha egy férfi kedves, megértő, bármit megtesz értem és a tenyerén hordoz (nem anyagilag, hanem bókokkal, kedveskedik, stb.).
21/N
Mert így van. A papucsát nem szereti az ember, hanem hordja (használja), míg elégedett vele. Ezért inkább ember legyél, ha egy mód van rá.
32/f
"Az irányítható pasikat szeretjük, azért valljuk be. Kinek kell már egy arrogáns gyökér, a hétköznapokra, a jövőre, a tervezett családi élethez?"
Ezek szerint te vagy az arrogáns gyökér a kapcsolatodban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!