Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért gyúr meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért gyúr meg próbál meggazdagodni a nők miatt, amikor csomó nem helyes, puha, csóró férfinak van helyes aranyos barátnője?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Én nem helyes, puha, csóró férfi vagyok. Soha az életben nem volt barátnőm, mint ahogy egyetlen nem helyes, puha, csóró férfit nem láttam még nővel. Mármint persze mázsán jócskán felüli, igénytelen, láncdohányos nőszerűséget igen, de az aligha mérvadó. Szóval ha tudod, hol tudok helyes, aranyos barátnőt szerezni, akkor értesíts.
2018. okt. 10. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Az összes puha, csóró férfi ismerősömnek volt úgynevezett jónője, de mindig elhajtották őket előbb utóbb. Értem ezelatt, azt hogy a puhacsóró szakított. Eezen eleinte röhögtem, de aztán sok sok beszélgetés meg olvasgatás után világossá vált, hogy ezek a puhacsórók nem akartak erőfeszítéseket tenni, továbbra is kényelmes volt a puhacsóró státuszban dagonyázni. Ami nem baj, csak tegyük világossá.
2018. okt. 10. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt nem csak a nők végett,mert sok pémnz = rengeteg élmény meg kiváló élet,a kigyúrt test meg férfias szexi és jó érzés is.

Amúgy első jól mondja,lehet csajod csóróként meg nyikhajként csak azok ,,van rajta mit fogni" elhízott dagadt moslékok,aki minimum 75kiló zsírban,ruházata hagyjuk amit meg tud venni,eszi a snkickerts a zsömlét,na ilyen nője lesz egy csóró nem sportoló palinak,és örüljön ha ilyet talál akivel mindennap megy a cirkusz meg a vita,mert a nő baszogatja és talán b_sznak két hetente egyszer már amikor a pali ráfanyalodik és nem okádik tőle.

2018. okt. 10. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
11%

10 éve kondizom,8 éve küdősport és ebből is élek,nem vagyok csóró mégis csak egy barátnőm volt 16-19 éves koromig aki tönkre tett kb amikor kidobott, azóta nem kell barátnő, ne csak kívülről nézd a dolgokat sokan nem akarnak barátnőt...

25f

2018. okt. 10. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Hármaskának nagyon igaza van:))
2018. okt. 10. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

@3

Mondjuk a 75 kiló éppen nem sok. Én arra gondoltam, amikor szó szerint megvan egy százas, vagy 160 centire van 85 kiló. Szóval pocakos férfiként oké, ne akarj topmodellt, na de ilyenkor hova tűnik a "saját kategóriád"? Vagy a +10 kilós ballaszttal rajthoz álló férfi kategóriája a 120 kilós nő?

2018. okt. 10. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
35%

,,Mondjuk a 75 kiló éppen nem sok."

Dehogynem sok,rengeteg,nálam max 58kiló lehet egy nő,de inkább 55 vagy alatta,mert onnantól már dagadt a szemembe,diéta + sport nálam ez a beugró egy nőnél meg a megfelelő nőies ruhatár.

"Én arra gondoltam, amikor szó szerint megvan egy százas, vagy 160 centire van 85 kiló."

160 centire max 54 kg ami csinos feljebb már plöttyi zsíros meg dagadt.

A párom nekem 164 centire 51kg és pont ideális gyönyörű szexi csinos nő.

"Szóval pocakos férfiként oké, ne akarj topmodellt, na de ilyenkor hova tűnik a "saját kategóriád"? Vagy a +10 kilós ballaszttal rajthoz álló férfi kategóriája a 120 kilós nő?"

A dagadt nő se akarjon és nem is fog kapni elhiheteted,max egy közmelóst vagy egy ruppótlan gyereket akikkel muszáj egymásra fanyalodjanak ha akarnak szexelni az életben és nem akar a pali havi 100+ ezret elkúrni prostizásra.

2018. okt. 10. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

Lemaradt amúgy azért sok 75kg egy nőnek mert én vagyok 176cm-hez 84,5 kg most izomban úgy,hogy keményen diétázok és rajtam is van zsír még,a hasamon meg tudom fogni picit,pedig lapos a hasam és azért na izommal elvagyok látva eléggé.

Tehát egy 60+-os nő már dagadék kategória jócskán.

2018. okt. 10. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

10 éve kondizom, egyetemre járok és mellette dolgozom, programozok. Saját lakásom van. Évek óta nincs barátnőm és nem is férne bele egy kapcsolat az időmbe.

Magam miatt csinálom nem a nők miatt, mert így érzem jól magam. Nem csak a szex jelenti az örömöt, azon kívül is van élet.

2018. okt. 10. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja hát jó, rajtam viszont kb. egy gramm izom nincs, viszont van +15 kilóm. 173 centire vagyok 85 kg körül, szóval nekem a 75 még belefér, nem várható el, hogy egy bombázó tapadjon rám. Persze a másik véglet az, hogy itt sokak szerint a hozzám hasonló férfiakkal egy ligában a földibálnák játszanak.
2018. okt. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!