Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor neten irogatok lányokkal akkor miért írja mindenki azt hogy rendes, kedves, aranyos, helyes fiú vagyok, közbe meg még sincs senkim?
Neten próbálkozom ismerkedni, de ha elkezdek beszélgedtni egy lánnyal akkor mindenki pozitívat ír rólam, aztán eltűnik egy idő után. Pedig már volt akivel találkozót beszéltünk.
Meg itt a gyakorin is van hogy irogatok nőkkel, de csak beszélgetés miatt. És többen írták már azt, hogy az ilyen személyiségű fiúk bejönnek a lányoknak, mert rendes, és kedves vagyok.
De akkor miért nem találtam még mindig barátnőt?:/
Pedig annyira jó lenne egy aranyos lányt szeretni, megölelni.:)
Már elmúltam 20 éves és nem volt barátnőm eddig.
mert a lányok hazudnak arról mi kell nekik te vagy a példa rá
mert ha aranyos kedves vagy akkor nem vagy vezető típus ha nem mondasz ellent ha kritizálsz ha nem vagy férfi nincs véleményed akkor punci vagy egy nővel minek randizzanak
egy nőnek ahogy hallom 2 dolog kell
1 saját egzisztencia tehát saját ház jó munka(irodai)
2 közepes vagy jobb külső
belsőre meg egy határozott férfi aki nem csorgattya a nyálát
háborút nem lehet nyerni puska nélkül
könyörgéssel akarsz valakit megszerezni?
az nem megy
************************ALAP SZABÁLY***************************
* *
* Soha ne kérd ki egy lány véleményét, hogy *
* ők kihez vonzódnak, mert csak úgyis csak azt mondják, amit *
* hallani akarsz *
* *
Miért írja mindenki? KONFLIKTUSKERÜLÉSBŐL KIFOLYÓLAG. Tehát nem kell elhinned nekik, hogy ez igaz is rád.
Amúgy, és ezt nem tromfolásból kifolyólag írom, de el tudnád viselni, ha nem szándékosan durván, de kendőzetlenül megmondanák neked az igazat? Hogy mondjuk egyetlen olyan tulajdonságod sincs, amitől beindulnának?
Sok lány/nő mondta már, nem csak 1-2.
Meg azt is írta valaki, hogy nem olyan vagyok mint a legtöbb férfi, hogy csak szexet akar, hanem beszélgetek vele, és kedves vagyok. (rosszul gondolta, mert mi mást akarnék:DDD)
És már szinte ő mondta azt, ha közelebb laknánk egymáshoz akkor szexelhetnénk is, de nem csak egyszer mert az olyat nem szereti hanem akkor többször:D Csak küldöldön él, és amúgy 28 éves, tehát 7 évvel fiatalabb vagyok pedig.
Manapság a rendes, jószívű, normális férfiakra nincs kereslet. Ez az átlag, tehát ebből 12 egy tucat. A jóképű, vagy pénzes pasas ritkább, ne csodálkozz, ha nekik egyszerre is van 4-5 nőjük.
Napjaikra ide züllöttek a párkapcsolatok, hogy csak azt tekintik értéknek benne, amit számokkal ki lehet fejezni. Az őszinteség, becsületesség, intelligencia pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek.
"rosszul gondolta, mert mi mást akarnék:DDD"
Akkor viszont jól teszik ha szóba sem állnak veled kapcsolat terén. ;) Meg egyébként is megsúgom, hogy te bármennyire is mutatsz érdeklődést meg törődést, a legtöbb nő kiszűri hogy felszínes vagy és csak a szexre mész. Ilyen hozzáállással ne csodálkozz. A másik pedig, hogy a "kedves, rendes, aranyos" fiú = lúzer, firendzone, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!