Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy előnytelen külsejű, nem helyes férfi, aki kedves, intelligens, de anyagilag nincs megáldva, az hol és hogyan tudna ismerkedni kedves aranyos lányokkal?
Ilyen típusú nők az eseteim, ilyen nők jönnek be
Próbáltam alább adni az igényeket és meglepő módon állítólag nálam szebb lánnyal összejött már kapcsolat, de vége lett hamar, mert nem tudtam vonzódni hozzá
1. Előnytelen külső
2. Nem helyes
3. Nem gazdag
4. Az átlagos lányok nem vonzanak
Ezeket figyelembe véve a javaslatom a következő:
spórolj 2-3 hónapig, és keress egy full extrásat a rosszlányok.hu-n :DDDDDDD
Komolyra fordítva a szót pedig, kicsit kezdj el gondolkozni! Ha te leginkább a belső értékeidet tudod nyújtani, mint pozitív tulajdonság, és szeretnéd, hogy ne a külsőségek döntsenek a nők szemében, akik leállnak veled, akkor talán neked sem kellene ennyire felszínesnek lenni, hogy csak a külső dominál!
Egy teljesen átlagos lány, aki édes, cuki, kedves, pozitív személyiség, humoros, és finom illatú is megtud fogni bárkit, aki veszi a fáradtságot és megismeri közelebbről. Tudniillik a szerelem bármikor kialakulhat, és ha jönnek az érzelmek, jön ott a vonzalom is...rendesen!
6: "Egy teljesen átlagos lány, aki édes, cuki, kedves, pozitív személyiség, humoros, és finom illatú is megtud fogni bárkit, aki veszi a fáradtságot és megismeri közelebbről"
Én nagyon szívesen venném a bátorságot, ha ő is venné a fáradtságot, hogy a felszínes külsőség(ek) mögé lásson. ^^
Típust lávolnám jányba. ♥♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!