Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, aranyos és romantikus lányt keresek, akinek nem a disco az élete huszonévesen. Hol találok ilyen párt?
Bárhol. Baráti körömben sok ilyen lány van, egyetemre járnak, többen emellett dolgoznak is. Én is ilyen vagyok, de már nem vagyok szingli.
22N
Azért ezt a bárholt ne erőltessük... Fix hely nincs, de nem hemzsegnek sehol sem az ilyen lányok. Ismerek olyanokat, akikre egyből ráhúznák itt ezt a kategóriát, mert nem járnak szórakozni és olyan kis cukikedvesromcsi csajnak tűnnek. Aztán, pár perc beszélgetés után észreveszi az ember, hogy tele vannak frusztrációkkal, irigyek a népszerűbb lányokra és rosszindulatúak.
#3: Ja, azért panaszkodnak ezek a lányok, hogy naponta ismeretlen srácok írogatnak rájuk facebookon és nincs elég idejük válaszolni minden levélre társkeresőn, ugye?
Adjunk koordinátát?
Inkább ismerkedj, bárhol, kérdezgesd arról, hogy mi a hobbija, aztán elválik, idővel találsz valakit. Azt nem tudjuk megmondani, hogy pontosan hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!