Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják itt azt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják itt azt sokan, hogy nem szeretik a nők a papucs pasikat amikor csomó ilyen pár van?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy a nők nem szeretik azt ha egy pasi papucs viszont rengeteg olyan kapcsolatot látok ahol a nő hordja a nadrágot és a pasi egy hatalmas papucs. miért van ez a tévhitet elterjedtek itt hogy a nők nem szeretik a papucsot?
2018. okt. 22. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szomorú lenne, ha csak papucsok vagy arrogáns gyökerek lehetnénk egy párkapcsolatban.
2018. okt. 22. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Szeretik a papucsokat! Miután a alfa srácok lelépnek miután már ott a kefélés eredménye! Kell valaki akinek a pénzén lehet nevelni a kölyköt. Akkor szednek fel egy lúzert a feladatra.
2018. okt. 22. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Az exem egy igazi papucs miatt hagyott el, tehát biztos van rájuk igény. :D F
2018. okt. 22. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy kedves papucsnak, de nem vagyok elég erőszakos és irányító hozzá :(
2018. okt. 22. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

10-es, nagyon viccesnek gondolod magad biztosan.

Nem vagyok arrogáns gyökér (amúgy én nő vagyok).

De azért jól tudott esni, amikor azt mondtam, hogy 10 ezer kilométerre szeretnék nászútra menni, két hétre, kedvenc országomba. És a vőlegényem már rendelte a repjegyet. Ez csak egy példa volt. Nem papucs, de irányítható, ugyebár.

Szeretek dönteni arról, hogy pl. mikor hova menjünk, melyikünk szüleihez mikor és mennyit. Hol töltsük a szabadidőnket, hol nyaraljunk. A részletek kidolgozásában viszont ő a profi, jó csapatot alkotunk, élhető vele az élet.

Ezt egy bunkógyökérfa...sz mellett ugye nem lehetne?

Ez értettem irányítható alatt.

2018. okt. 22. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok arrogáns gyökér (amúgy én nő vagyok)."

Mert a nők nem lehetnek "arrogáns gyökerek", csak a férfiak? :)

Egyébként ne aggódj értettem mit akarsz mondani. Vannak a "bunkógyökérfa...szok" és az "arrogáns gyökerek" (szigorúan férfiak), illetve a nem papucs, de jól irányítható mindig szófogadó legények.

A kategorizálásod alapján én mindenképp az előzőhöz tartozom, mert nekem biztos nem mondanád meg, hogy mikor, mennyit és hova megyünk. De van egy rossz hírem: te is egyértelműen az elsőbe tartozol.

2018. okt. 22. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!