Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak hogy internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy interneten egy duci nő csomó levelet megkeresést kap de előben rá sem néznek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Élőben is ránéznek. Én kifejezetten kedvelem őket.
2018. okt. 1. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Vagy azért, mert a képeken jól néz ki, élőben nem, vagy sok a megkeseredett pasi, aki pont a könnyebb célpontokra utazik neten(magyarul nem tipikus bombázókra), vagy tényleg jól nézel ki, csak élőben nem mernek annyira kezdeményezni. Manapság amúgy kb mindenki neten ismerkedik, már nem divat utcán leszólítás, max szórakozóhelyen.
2018. okt. 1. 08:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Megnézik őket is, de "félnek" észrevenni.
2018. okt. 1. 08:35
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Élőben már az is ciki ha egy légtérben vagy egy duci nővel, viszont szexre azért jó lehet zárt ajtók mögött, amíg csak ketten tudnak a dologról. Olyan mint egy prosti.
2018. okt. 1. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

A 2-es és a 4-es is jókat írtak.

Ezen kívül ugye a duci csajokra nem a top férfiak hajtanak (izomzat, jó kinézet, egzisztencia, magabiztosság szempontjából top)

2018. okt. 1. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

#5 Attól függ, mit értünk duci alatt. Az előnyösen telt lányokat(nagy popsi-comb-mell) egyre gyakrabban látom jó pasikkal, sőt mondhatni manapság ez az alkat a divat. Van egy barátnőm ilyen adottságokkal és bármikor elmegyünk együtt bulizni, engem kb észre sem vesznek a pasik, pedig nekem sincs rossz alakom, pici, vékony vagyok formás popsival, de ha ő velem van, én mintha ott sem lennék :D

Persze az előnytelenül túlsúlyos igénytelen lányok már más kategóriát alkotnak.

2018. okt. 1. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

Én duci alatt kövérekre gondoltam, mert sajnos manapság ez a normális, hogy a kövérek, dagadékok és hájasok is ducinak hívják magukat.

[link]

Nézd csak. Te innen kikre gondolsz?

2018. okt. 1. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert a monitor slankít :D

Hidd el egy jó CRT monitoron senki se írna rá :D

2018. okt. 1. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 Én természetesen a középső sorra gondoltam, nem az alsóra :D
2018. okt. 1. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!