Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy interneten egy duci nő csomó levelet megkeresést kap de előben rá sem néznek?
A 2-es és a 4-es is jókat írtak.
Ezen kívül ugye a duci csajokra nem a top férfiak hajtanak (izomzat, jó kinézet, egzisztencia, magabiztosság szempontjából top)
#5 Attól függ, mit értünk duci alatt. Az előnyösen telt lányokat(nagy popsi-comb-mell) egyre gyakrabban látom jó pasikkal, sőt mondhatni manapság ez az alkat a divat. Van egy barátnőm ilyen adottságokkal és bármikor elmegyünk együtt bulizni, engem kb észre sem vesznek a pasik, pedig nekem sincs rossz alakom, pici, vékony vagyok formás popsival, de ha ő velem van, én mintha ott sem lennék :D
Persze az előnytelenül túlsúlyos igénytelen lányok már más kategóriát alkotnak.
Én duci alatt kövérekre gondoltam, mert sajnos manapság ez a normális, hogy a kövérek, dagadékok és hájasok is ducinak hívják magukat.
Nézd csak. Te innen kikre gondolsz?
Mert a monitor slankít :D
Hidd el egy jó CRT monitoron senki se írna rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!