Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért vagytok úgy oda, ha egy férfi azt mondja: "bármit megtennék érted", amikor ez a mondat jó eséllyel papucs-természetre utal?
Úgy vettem észre, hogy a megfelelően romantikus vibrálás közepette kimondott "bármit megtennék érted" egy férfitól a nőkre nagyon nagy hatást gyakorol. De gondoljuk végig: ha egy férfi ezt mondja, akkor az papucs, nem? Bármit mondtok neki, egyből ugrik és csinálja. Ezt meg a nők ki nem állhatják...
Vagy nem jó az okfejtésem? Angol nyelvű dalokban is gyakori az "I would do anything for you" szófordulat. De a "lehoznám neked a csillagokat" is jó példa. Aki mindenre hajlandó egy nőért, azt nem papucsnak nevezzük? Ha igen, akkor miért nyerő(k) mégis az ilyen mondat(ok) a nőknél? Van itt valaki, aki érti ezt?
Mert jól esik hallani :)
Ha ettől papucs a férjem, akkor legyen papucs, én nagyon szeretem :)
Ez nem papucs, hanem romantikus ígérgetés, nem kell komolyan venni. Majd az élet bizonyítja, ki mit tenne meg.
N 41
Nálam nem ezt jelenti. Ha ezt mondom egy nőnek, azzal nem azt értem, hogy csak csettintenie kell és ugrok mint egy kiskutya. Hanem azt, hogy a hétköznapokban is meglepem valamivel, vele nevetek és vele sírok ha kell, ha padlón van segítek felállni, ha beteg én főzöm neki a teát és gondoskodok róla, bármilyen bajjal fordulhat hozzám. Szóval inkább felszín alatti dolgok ezek a "bármit megtennék érted".
24/f
Az a baj, hogy ez már megint egy tipikus félreértés. Amikor egy férfi azt mondja, hogy "bármit megtennék érted", itt arra gondol, hogy puszta kézzel megküzdene egy sárkánnyal a szerelméért, nem ilyen b*ziságokra, hogy elmenni bevásárolni.
Attól, hogy valaki ezt mondja még nem jelenti azt, hogy meg is tenne mindent. Mindenben támogatja a nőt ami fontos, de nem kutyaként szolgálja ki élete minden hátralevő napján. Ez egy nagyon giccses bók csupán, olyan mintha azt mondaná, hogy "te vagy a legszebb nő a világon". Egy józan életű nő úgy is tudja, hogy ez nem igaz, viszont érti, hogy ezzel az érzéseit és a szerelmét próbálta kifejezni a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!