Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél ez a "nem egymást keressük" mondat miért nem vállal egy kicsit több felelősséget és azt mondja inkább, hogy "nem téged kereslek", mert nem ütöd meg a szintet?
"majd megbánod meglásd""
Ezen nem megsértődöm, hanem nevetek.
Pedig van benne igazság.
Ő nyilván olyan nőt keres, aki viszonozza az érzelmeit. Ha én ezt nem teszem, akkor nyilván nem engem keresett.
A nagy baj ezzel csak az, hogy van akinek senki sem fogja... Ez sokaknak a baja, ez a kérdéses dolog, csak a tünete.
Ezt a szofordulatot en is hasznaltam mar, de eleg egyertelmu szituacioban. Ami miatt bizonytalan vagyok, hogy manapsag az emberek nem kifejezni akarjak magukat, hanem "meno" meg bevalt szovegeket keresnek mindenre es kvazi szalloigeket fabrikalnak, az amugy valos korulmenyeket leiro mondatokbol.
En akkor mondtam ezt, amikor azt ereztem a masikon, hogy meg mindig az exe utan sirdogal. Nem is volt ezzel semmi baj, szerintem tul koran akart egy kovetkezo kapcsolatba fejest ugrani, de az erzelmei csak a felszinre buktak mar rogton az elso randin. En ekkor bucsuztam tole ezzel a mondattal.
Szoval ket eset van, a leanyzo bedobott egy sablonos kozhelyt, amivel nem megbantani akart, hanem ahogy korabban irtak ezzel akarta elet venni egy nyers nemnek. Persze nem gondolt bele a szavak mogottes jelentesebe, ezt serelmezed te, de koncentralj a szandekra. A masik eset, ha valahogy levette, hogy o nem passzol a te vagyaidhoz. A nok ezt nagyon meg tudjak erezni, eleg egy elkapott pillanat, amikor a kavezoba bejon egy szoke ciklon es lesiklik a szemed rola. Instant randikill, es te meg csak a tudataban sem vagy.
43F
Őszintén: tök mindegy mit mondasz egy pasinak általában megsértődik, kifogásokat keres, támad. Nem a felelősséget hárítom hanem egyszerűen nem érdekel mit mondok nekik, mert ígyis úgyis én vagyok a gonosz banya. Azt a kifogást kapja ami épp a számra jön. Meghallgatom a nyafogását, és nem érdekel többet a beszélgetés.
Pont ma futottam egy ilyen visszautasítós kört egy sráccal.
De pont ezért lenne egyszerűbb, csak lazán az igazságot mondani, még akkor is, ha az nem hangzik jól "ronda vagy" vagy "hányingerem van, ha rádnézek" vagy "a te arcod csak anyádnak tetszik" vagy "nekem te kevés vagy".
Rosszul hangzik, de őszinte, semmi játszma nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!