Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél ez a "nem egymást keressük" mondat miért nem vállal egy kicsit több felelősséget és azt mondja inkább, hogy "nem téged kereslek", mert nem ütöd meg a szintet?
Nagyon szívesen az arcába mondom bárkinek, hogy "ne haragudj, de nem tartalak elég férfiasnak, mert 15 centivel alacsonyabb vagy nálam", de ezért cserébe az ő részéről is minimum ennyi korrektséget várok, vegye tudomásul és hagyjon békén. Szóval nem azt, hogy:
"Soha nem lesz senkid, ha ennyire válogatsz"
"Dögölj meg akkor egyedül, bdös kva"
"Értem, már számítottam rá, hogy elutasítasz. Én úgysem kellek senkinek, egy nyomorék vagyok"
"De nekem te vagy életem szerelme, majd hordok platformos cipőt, hogy magasabb legyek, csak légyszi adj még egy esélyt"
Vagy gyakorira jön megkérdezni, hogy miért ilyen szemét MINDEN nő és az alacsony férfiakat miért nem veszik emberszámba. Szerintem a másodikra van nagyobb esély, így inkább finomkodok, nehogy megbántsam bármelyik hímestojás kisfiú kicsi lelkét és én legyek a világ kvája a barátai, családja, ismerősei, akár az egész város szemében.
Elkell fogadni az udvarias elutasítást! Az adott nőnek nem kellesz, senkit nem érdekel hogy neked meg kellene. Alap hogy “nem egymást keressük” válasz lesz, hiszen a nő nem téged keres.
Az okát magadtól is tudod! Minek kéne részleteznie? Pl. Nem vagytok egy szinten értelmileg, te dagadt vagy ő meg sportos , te 200 ezres minimálbért keresel - ő meg olyan családból származik ahol mindenki orvos és 200 milliós házban nőtt fel. Stb
"Őszintén: tök mindegy mit mondasz egy pasinak általában megsértődik, kifogásokat keres, támad. Nem a felelősséget hárítom hanem egyszerűen nem érdekel mit mondok nekik, mert ígyis úgyis én vagyok a gonosz banya. Azt a kifogást kapja ami épp a számra jön. Meghallgatom a nyafogását, és nem érdekel többet a beszélgetés.
Pont ma futottam egy ilyen visszautasítós kört egy sráccal"
Ott a pont. Volt példa, hogy világosan leírtam egy férfinak, hogy ez nem fog menni, ne erőltessük még a találkozást sem, 100% csak a hobbijáról írt, le sem szarta, hogy én ki/mi vagyok. Megírtam neki, hogy én inkább lemondom a megbeszélt találkozót, mert nem hiszem, hogy erre van szükségem, örökös hallgatóságnak lenni.
Világosan nemet mondtam. Erre pár nap múlva ír hőbörögve, nagyon durva szavakat hazsnálva, hogy ő várt a randi helyszínén (?????????), és én biztosan a kis barátaimmal rajta röhögtem, kis k... ésatöbbi.
De hát gonosz nők. Bármit írhatok, mondhatok, én leszek a gonosz r..
Volt itt egy-két jó válasz, amire nem reagált a kérdező. Az egyik ilyen választípus: neki nem olyan kell, aki vonzódik hozzá? Ha nem vonzódom, ő sem engem keres. Továbbá fontos, hogy szó sincs itt felelősség átpasszolásáról, mert az, hogy kinek ki tetszik, az nem felelősség.
Ha válásnál egy nő csak a férfire panaszkodik, és nem gondol bele, hogy az ő szerepe mi volt ebben, akkor az a felelősség átpasszolása. Ezért is mondom mindig, hogy egy párkapcsolat építése vagy lebontása az felesben megy. Na de ismerkedésnél szó sincs semmiféle felelősségről.....
Én akkor szoktam ezt mondani egyébként amikor valóban nem egymást keressük, csak tetszem a pasinak és nem jön rá. Én egy nagyon kedves, mosolygós, barátságos nő vagyok és ezt sokan félre értik. Elvált anyuka vagyok és futottam már bele olyanba, akiről tudom, hogy egy kedves, gondoskodó nőt keres, nem bánja, ha anyuka az illető és én milyen szuper vagyok.
Mikor valójában én nem vagyok házias és ezt nem is titkolom, nem vagyok feltétlenül gondoskodó, bár nem látszik rajtam, de érzelmileg egy magányos farkas vagyok és az ilyen típusú embereket értem meg a legjobban. Sajnálkozni szoktak, hogy meghaltak a szüleim és majd de jó családi karácsonyok lesznek náluk az ő szüleiknél....mindig utáltam az ilyesmit, a saját családommal is. Egyszerűen nem vagyok az a konzervatív nő akit ők keresnek, és a kedvességem meg a szolid öltözködésem miatt belém látnak. És hiába mondom nekik, nem hiszik el. Ezek után még egy szimpatikus pasiba is beleunok, mert látom, hogy másnak lát engem és nem is akar eltérő képet rólam mint amit már a fejébe vett. Ilyenkor igaz, hogy tényleg nem egymást keressük. És amikor majd rádöbben, jönnének az elvárások és ha nem teljesíteném ezeket jönne a hiszti, hogy egy férfinek nem lehetnek elvárásai? De, lehetnek, csak ismerkedésnél oda kellene figyelni a másikra, hogy milyen ember.
Hogyismondjam.....élőben, amikor érzelmileg túlfűtött a helyzet és nincsen sok hely és idő a játszmázásra, akkor a nők "érdekes" módon képesek aggresszívan és fintorogva ellökdösni az embert, mármint az olyanokat, akiktől nem remélnek fizikai fenyegetettséget.
Az erős testalkatú férfiaktól csak szépen csendben megpróbálnak kihátrálni.
De mondok 1 példát.
Volt egy nő akivel összejártam, és összefutottam vele egyszer egy szórakozóhelyen. De csak annyit láttam elöször, hogy valami csávóka megszorítja a karját, és otthagyja. Mivel vagy 15 méterre álltam tömött sorban, igy nem tudtam odamenni (aha...persze....csak háritom a felelősséget)
Kiderült, hogy a csávoka "elkérte a csaj számát"..mondjuk nem értem miért kellene a 21. században bárkinek a csaj száma, ha aznap akar dugni....nem értem mitől fogja előrébb vinni, ha a "kell a számod" a bújtató szöveg....
Na mindegy, szóval egy ilyen aggresszív fejű nagy izmos gyerekről volt szó. Akit utána meg láttam a ruhatárnál egy hozzá való hustorony nővel, tehát a béluska csak megdugott valakit.
Pedig lehetett volna mondani, hogy aki nőket aggresszívan számonkér az elutasítás miatt, annak KATEGORIKUSAN nem lesz sikere...
Persze ezt a nők csak a "nem vonzó" férfiakra szeretik rásütni. Mert vannak férfiak akik úgy alapvetően nem vonzók. És persze vannak "vonzó" férfiak, akik azért kivánatosak mert van valamilyen elementális érvényű tulajdonságuk, mondjuk magasak, vagy erős testfelépitésüek (avagy nem a gyúrás miatt hanem ALAPBÓL), esetleg jóképüek is, vagy jó szociális képességeik vannak.
az én esetemben az átlagtól kicsit nagyobb intelligencia az nem sok mindenre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!