Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?

Figyelt kérdés

Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.

Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.

2019. jún. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
39%

#54 Azt, hogy nem akar veled szexelni senki, nem tudod soha kiváltani azzal, hogy kikölcsönzöd egy vadidegen testét, pusztán azért hogy megtapasztald milyen is az, amikor egy másik ember húsa van a farkad körül. Véleményem szerint a szexet és ezt a b... szást egyenesen sértő összehasonlítani. Igaz, hogy az orgazmus élvezetes, de a vonzódás (testi vagy lelki, mindegy) miatt lesz érdemes a szex arra a hatalmas kultuszra, ami körül öleli.

Ha nem találsz olyat, aki vágyik rád, akkor elfogadod és az életed más területeire koncentrálsz (család, barátok, karrier). Vagy mehetsz prostizni is, csak akkor fogadd el, hogy ez az, ami.

2019. jún. 17. 17:06
 62/72 anonim ***** válasza:
74%

Mert bezzeg te sokkal jobb vagy... Persze, ez evidens.

2019. jún. 17. 17:09
 63/72 anonim ***** válasza:
32%
Inteligens prosti...pl egyetemista lányok tandíjért csinálják.
2019. jún. 17. 17:42
 64/72 anonim ***** válasza:
43%
az intelligens nem ugyanaz, mint a tanult :)
2019. jún. 17. 17:44
 65/72 anonim ***** válasza:
41%

"Ha nem találsz olyat, aki vágyik rád, akkor elfogadod és az életed más területeire koncentrálsz (család, barátok, karrier)."

Amúgy megvan a jogod a véleményedhez, de ki az isten vagy te, hogy másnak megmondd, ő mire koncentráljon az életben?

2019. jún. 17. 17:47
 66/72 anonim ***** válasza:
0%
#62: hát, amennyiben az engem nálad különb emberré tesz, hogy a magadfajta narcisztikusok alig leplezett önmagáról ömlengésétől szekunder szégyen fog el, akkor igen.
2019. jún. 17. 19:08
 67/72 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit ellentmondásossá teszi ezt az az arrogancia amivel közlöd.

Ha meg "önajnározó" vagyok akkor - valakinek ezt is kell. Ha nem kapsz sosem egy jó szót, akkor magadnak kell ezt is megtenni, mint minden mást.

2019. jún. 17. 19:22
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

Bár mondhattad volna azt is, hogy "borderline személyiségstruktúrájú" vagyok, ezt is megkaptam már, eddig ez a legkülönlegesebb "beszólás", de én örülök neki.

2019. jún. 17. 19:23
 69/72 anonim ***** válasza:
60%

"Ha nem kapsz sosem egy jó szót,"

Dehogynem, és elég sok különböző embertől.

2019. jún. 17. 20:12
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem rád gondoltam ezalatt.

2019. jún. 17. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!