Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?

Figyelt kérdés

Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.

Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.

2019. jún. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

De amiről te írsz az meg olyan... olyan... "ilyen tényleg van?" érzést generált bennem.

2019. jún. 17. 15:50
 52/72 anonim ***** válasza:
60%
Ismerek ilyen pasik, szóval tényleg van.
2019. jún. 17. 15:52
 53/72 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom elhelyezni az értékrendeben azt, amikor valaki képes szexelni, és akar szexelni olyannal, akiről tudja, hogy nem érez ugyanígy iránta.

Ha te tudsz, akkor egészségedre, de nekem akkor sem lett volna gusztusom ilyenhez, amikor huzamosabb ideig szingli voltam, és akkor sem lenne, ha soha életemben nem szexelhetnék többet.

Valahogy van ebben valami állatias, amit már régen maga mögött kellett volna hagynia a civilizált embernek.

2019. jún. 17. 16:22
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

És aki sosem fog találni olyat aki "érez iránta valamit"? Mert ez is előfordulhat.

2019. jún. 17. 16:29
 55/72 anonim ***** válasza:
60%
Na, egy pillanat! Ígért neked életed során bárki is boldog párkapcsolatot, viszonzott szerelmet, beteljesülést?
2019. jún. 17. 16:34
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de akkor meg miért nézik le aki megoldja máshogy, mert "normálisan" úgysem lehetséges, te is írod.

2019. jún. 17. 16:43
 57/72 anonim ***** válasza:
64%
Na ne terelj. Pontosan arról van itt szó, ahogyan az egyik fenti hozzászóló is rámutatott, hogy ennek semmi köze az úgynevezett szerelemhez, az állati értelemben vett testiséghez viszont, ami ebben az esetben lehet mondani, hogy TELJESEN SZEMÉLYTELEN, annál inkább. Ha viszont valaki azzal jön, hogy a szerelmi hiányérzetét akarja ezzel pótolni, az elég sokat elmond róla, meg az értékrendjéről is. Ugye, ez a fajta mentségkereső hivatkozás kicsit sem képmutató szerinted?
2019. jún. 17. 16:50
 58/72 anonim ***** válasza:
83%
Troll vagy,ugye?Ilyen kérdést kiírni erre az oldalra normális ember nem fog.Mondjuk,én jót röhögtem. :)
2019. jún. 17. 16:53
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

De ha te is olvastad volna az előzőeket én is pont ezt írtam, hogy emiatt nem lesz ilyesmi sosem, inkább reménykedem a csodában. Kivéve a finálé (tervezett halál) előtt, de az minimum 30, maximum pedig 55 éves koromban fog megtörténni (tovább nem érdemes létezni).

Kivéve ha addig történik valami nagyon jó ami miatt érdemes élni, de ha 27 év alatt nem találtam ilyet, akkor már nemigen fogok. Bár ki tudja. Csodák talán vannak.

2019. jún. 17. 16:54
 60/72 anonim ***** válasza:
10%
Nem olvastam el, mert egyáltalán nem érdekelnek az önmagadról szóló gondolatmeneteid. Én az ilyen burkoltan önajnározó, autista floodoláshoz nem vagyok elég jó közönség, sajnálom.
2019. jún. 17. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!