Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?
Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.
Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.
De amiről te írsz az meg olyan... olyan... "ilyen tényleg van?" érzést generált bennem.
Nem tudom elhelyezni az értékrendeben azt, amikor valaki képes szexelni, és akar szexelni olyannal, akiről tudja, hogy nem érez ugyanígy iránta.
Ha te tudsz, akkor egészségedre, de nekem akkor sem lett volna gusztusom ilyenhez, amikor huzamosabb ideig szingli voltam, és akkor sem lenne, ha soha életemben nem szexelhetnék többet.
Valahogy van ebben valami állatias, amit már régen maga mögött kellett volna hagynia a civilizált embernek.
És aki sosem fog találni olyat aki "érez iránta valamit"? Mert ez is előfordulhat.
Nem, de akkor meg miért nézik le aki megoldja máshogy, mert "normálisan" úgysem lehetséges, te is írod.
De ha te is olvastad volna az előzőeket én is pont ezt írtam, hogy emiatt nem lesz ilyesmi sosem, inkább reménykedem a csodában. Kivéve a finálé (tervezett halál) előtt, de az minimum 30, maximum pedig 55 éves koromban fog megtörténni (tovább nem érdemes létezni).
Kivéve ha addig történik valami nagyon jó ami miatt érdemes élni, de ha 27 év alatt nem találtam ilyet, akkor már nemigen fogok. Bár ki tudja. Csodák talán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!