Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20. szuletesnapomra szerintetek jo ajandek lenne magamnak az, hogy elmegyek egy prostitualthoz?
Inkább próbálj barátnőt találni. A prostik se szeretik a szűz pasikat, sokan ki is írják, hogy ilyet nem is vállalnak.
Inkább szedd össze az önbizalmadat, és ismerkedj lányokkal. Nem tudom, milyen lehet az arcod, de azt tudom, hogy nincs olyan csúnya férfi, aki ne tudna magának nőt találni.
Szerintem menj el, mert később nehezebb lesz.
Ha nem jön össze másképp, akkor a szüzességed túl fog rajtad nőni, s olyan lesz mint egy betegség.
Csak egyre nehezebb lesz és az is lehet, hogy mondjuk 25 éves szűzként már prostihoz sem mersz majd menni.
Viszont egy mostani jó élmény adhat egy akkora önbizalom löketet, hogy megváltozhat az életed.
Én is hasonló dilemmában voltam. Már háromnál jártam és már fel is tudtam szedni csajokat ingyen.
Ha gondolod írj privit.
Magánügy.
Kit érdekel, hogy te mit tervezel 20. születésnapodra?
Nagy ívben mindenki lesz..rja, hogy mit fogsz akkor csinálni és kivel.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. A tetteidért úgyis te vállalod a felelősséget!
Egyébként pedig szánalmas a rinyálásod! 20 éves vagy, nem 80.
Ha az igénytelenség legalja neked ajàndék, akkor menj prostihoz. Ha van hozzà gusztusod...
Amúgy a prostituàltak jó része nem vàllal szüzeket, van egy pasi a munkahelyemen aki elment 21 évesen prostikhoz.Fél év alatt 3 nem vàllalta be, a negyedik kiröhögte szegényt , hogy ennyi idősen szűz, majd lelépett, az 5. nő vállalta volna de azzal meg nem àllt fel a sràcnak. Tovàbb nem próbàlkozott velük. 1 évre rà megismerkedett egy csajjal netes tàrskeresőn, összejöttek, majd 2 évre rà össze is hàzasodtak. 3 hónapja vettek közösen egy kutyàt:) Mesélte, hogy àldja a sorsot amiért nem jött össze a prostikkal. Örül hogy végül feladta és vàrt amíg meg nem talàlja a szerelmet, a megfelelő embert akivel elveszítheti a szüzességét. A felesége is vele vesztette el.
Jól gondold meg, biztos pénzért akarod e elveszteni érrzelemmentesen, olyannal akin aznap még vagy 8-10 pasi àtment... Tényleg van ehhez gyomrod???
Milyen az arcod? :-O
Én biztos nem tennék ilyet...
En is probaltam mar sok helyen ismerkedni, de nem jott ossze. Nem nezek ki jol es unalmas, introvertalt vagyok. Egyszeruen nem megy az ismerkedes. Nincs olyan ember, akinek kellenek. Es mar beletorodtem.
Lenne olyan, aki vallalna szuzkent is, neztem parat mar az interneten. Tehat azzal nem lenne gond. Csak nem vagyok benne biztos, hogy jo lenne-e, ugy hogy meg szuz vagyok es nem ertek hozza.
Őszintén, mi fog változni azzal, hogy már nem leszel szűz?
Attól még ugyanolyan magatehetetlen, picsogós, introvertált, alacsony önbecsüléssel rendelkező egybites személy maradsz.
Szóval nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!