Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20. szuletesnapomra szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20. szuletesnapomra szerintetek jo ajandek lenne magamnak az, hogy elmegyek egy prostitualthoz?

Figyelt kérdés
Nemsokara itt lesz a 20. szuletesnapom es azt tervezem, hogy elmegyek egy prostitualthoz. Eddig nem akartam menni, mert remenykedtem abban, hogy sikerul baratnot talalnom, de mar rajottemy hogy ilyen arccal ez lehetetlen.
2018. ápr. 17. 22:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ha te örülnél neki, akkor jó ajándék, hiszen erre való az ajándék intézménye, hogy örömet okozzon.

(Btw 20 évesen marhára nem vagy még elkésve semmiről, szinte kisfiú vagy még.)

2018. ápr. 19. 11:40
 32/41 A kérdező kommentje:

Az a problema, hogy nem tudom, hogy mennyire orulnek neki. Elsore tok jol hangzik, hogy vegre kiprobalhatom, hogy milyen, de lehet, hogy rosszul fog elsulni a dolog, mert pl nagyon hamar elmegyek vagy nem sikerul elmenni. Vagy ki tudja, hogy mi tortenhet meg. Emiatt valaki olyan velemenyere lennek kivancsi, aki hasonlo helyzetben volt, es ugy dontott, hogy elmegy.

Valoszinuleg nem nagyon lesz baratnom, es en azert az eletemben ki szeretnem probalni, hogy milyen a szex. Es szerintem ha tetszik (miert ne tetszene majd?), akkor minnel elobb erdemes elkezdeni, nem?

2018. ápr. 19. 14:58
 33/41 anonim ***** válasza:

Nem akarlak feltétlenül lebeszélni, nekem 1 ismerősöm volt prostituáltnál, ő azt mondta, hogy borzalmas volt, alig állt fel, és bár végül nagynehezen elment, nem érte meg.

Persze vannak, akiknek meg bejön. Csak egy példa.

2018. ápr. 19. 16:12
 34/41 anonim ***** válasza:
45%
Charlie Sheen- nek bejött a prostizàs, HIV + 'ként végezte. Menj nyugodtan, egészségedre. De azért te mindig hasznàlj gumit ha jót akarsz magadnak:)
2018. ápr. 19. 20:48
 35/41 anonim ***** válasza:
És ha rosszul sül el a dolog, akkor mi van?
2018. ápr. 20. 06:28
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

#34 Shean az napi szinten minimum 3 UTCAI fogatlan, drogos qurvával ápoltatta le magát, ezen kívűl férfiakkal (és 13 éves kisfiúkkal) is létesített anális kapcsolatot.

Valamint drogozott, el tudom képzelni hogy heroint is használt, vagyis intravénásan is elkaphatott dolgokat.

2018. ápr. 20. 19:02
 37/41 anonim ***** válasza:
Sheen*
2018. ápr. 20. 19:02
 38/41 A kérdező kommentje:
Óvatos leszek. Ha meg elkapok valamit, akkor kicsit hamarabb halok meg.
2018. ápr. 20. 21:22
 39/41 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy a HIV ellen nem feltétlenül véd az óvatosság? :D

Ja, gondolom húzol gumit. Guess what, az se véd minden ellen.

2018. ápr. 21. 11:00
 40/41 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mondjuk a késelés ellen nem véd. De még mi ellen nem véd az óvszer?
2018. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!