Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20. szuletesnapomra szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20. szuletesnapomra szerintetek jo ajandek lenne magamnak az, hogy elmegyek egy prostitualthoz?

Figyelt kérdés
Nemsokara itt lesz a 20. szuletesnapom es azt tervezem, hogy elmegyek egy prostitualthoz. Eddig nem akartam menni, mert remenykedtem abban, hogy sikerul baratnot talalnom, de mar rajottemy hogy ilyen arccal ez lehetetlen.
2018. ápr. 17. 22:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
#20. Pedig ez igenis a genetikán is múlik...
2018. ápr. 18. 15:31
 22/41 anonim ***** válasza:

Ha van is valami köze a genetikához, akkor az igen kis százalékban függ tőle. Nagyon sok függ azonban a külső környezettől és a neveléstől.

2018. ápr. 18. 15:35
 23/41 A kérdező kommentje:
Es hogyan valtoztassam meg azt, hogy az elmult 20 evben milyen volt a kulso kornyezetem es a nevelesem?
2018. ápr. 18. 15:36
 24/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, könyörgöm, felnőtt ember vagy b..sszus. Ne legyél már ennyire magatehetetlen és b..szari alak.

Felnőttként saját magad alakítod az életedet, saját tetteidért te magad vállalod a felelősséget.

Ha 20 évesen prostizni mész, az a te döntésed és nem azért, mert a szüleid azt mondták. Te döntöttél így!

Olvass pszichológiai és önfejlesztő könyveket.

Írd le egy papírra a negatív és pozitív tulajdonságaidat. A negatívon, ami hátráltatja az életedet, azon változtass. Költözz el, ha változásra vágysz.

Már nem a szüleid befolyása alatt éled az életedet.

"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz

2018. ápr. 18. 15:41
 25/41 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy akarmit csinalok, akkor sem leszek egy nagyon extrovertalt szemely. Olyan konyvet esetleg nem tudsz ajanlani, aminek az olvasasatol nem lesz mondjuk ennyire visszataszito az arcom?
2018. ápr. 18. 21:17
 26/41 anonim ***** válasza:
Mégis mit takar az, hogy rondának látod az arcod? Mert ezt nem tudom elképzelni!
2018. ápr. 18. 21:25
 27/41 A kérdező kommentje:
Ha veszed a normális/szép/stb. arcú emberek halmazát, akkor annak nem vagyok az eleme.
2018. ápr. 18. 21:34
 28/41 anonim ***** válasza:
Az introvertàltsàg ellen lehet tenni, ha valaki akar, de te nem is akarsz. Csak azt vàrod hogy neked semmit ne kelljen csinàlni érte, de azért pàrt akarsz talàlni, ismerkedni. Nos ezt úgy nem lehet ha ülsz otthon mereszted a segged és picsogsz hogy ronda az arcod. Hallottam én màr sokszor pasiktól, hogy így ronda úgy ronda, aztàn kiderült hogy csak ők maguk gondoltàk ezt, meg sem próbàltak ismerkedni" mert úgyis visszautasítanak a gonosz felszínes lànyok nyaf nyaf". Ha meg visszautasít valaki mész tovàbb a következőhöz. Rengeteg csaj van a vilàgon különböző ízléssel.
2018. ápr. 18. 21:36
 29/41 anonim ***** válasza:
Még így se tudom elképzelni. Küldj egy képet!
2018. ápr. 18. 21:41
 30/41 A kérdező kommentje:

Próbáltam már rengetegszer. Interneten és élőben is. Nem jött össze sosem. Hány ezer embernél kellene próbálkoznom?

Nincs magamról képem, mert nem szoktam fotózgatni magamat. És nem szeretnék itt véletlenül egy ismerősömmel találkozni. De az sem lenne kellemes, ha a buszon/utcán/stb. találkoznánk, akkor sem, ha nem ismersz :)

2018. ápr. 18. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!