Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők ha egy szingli férfi prostituálthoz jár ha nincs senkije?
Ez csak gondolat nem vélemény.. :D
Talán azért,mert vissza taszító az,hogy kb előtted már a (szó szerint) fél város és környezete meg dugta minden hol.. És te hajlandó vagy ,,lazulni,, egy ilyen lánnyal.. Aztán tök mindegy,hogy aznap te voltál e az első vendége vagy sem..
De egyébként nem tudom.. Nem ítélem el őket..!! Valamiből nekik is meg kell élniük! Ugyan olyan ember mint bárki más! Csak tapasztaltabb..;)
Logikus válasz: Semmi közük hozzá, te pedig ne meséld el ezt mindenkinek.
Bunkó válasz: Mert akkor nem fognak tudni hatni rád, meg hülyíteni.
Személyes válalsz: Szerintem ebben semmi elítélendő nincs, kivéve, ha olyanhoz mész akit kényszerít a strici. Aki viszont maga vállalta ezt a munkát, az ugyanolyan szolgáltató, mint a fodrász, csak többet keres és "elfelejt" adózni.
4# vagyok.. :)
De ezt ne futtasd a csajoknak.. Ezt nem szokták,mert na...
Ha meg valaki el ítéli vannak ilyen emberek.. Voltak,vannak és lessznek is. Inkább akkor járj mikor nincs senki mint mikor van.. :)
25N
Mert elég gusztustalan olyannal szexelni, akinek te vagy aznap a hatodik. De ez még hagyja ám, hanem azt elképzelni, hogy mi lehet egy ilyen nőnek a szájában. Mert az egy dolog, hogy gumival dugtok, de fizetős hölgyeket látogatók legnagyobb része a natúr franciát sem veti meg.
Szóval minimum egy STD szűrést elvárnék.
Engem a következők miatt zavarna:
- esetleges nemi betegségek
- a fél város végigment rajta és neked ez a szint megfelel
- hátha valami extrát tud a csaj jobban nálam
- hátha extra igényed van, amit ingyen kevesen vállalnak be
- milyen béna az, aki fizet azért, amit ingyen is megkaphatna szexkapcsolatban?
- vajon mindig ugyanahhoz jársz, lehet, hogy belezúgtál vagy ő beléd
- vajon azért vagy mindig másik prostival, mert folyamatosan vágysz az újdonságra? Hogy leszek neked elég jó?
- vajon azért jársz prostihoz, mert a maszti nem elég? Mi lesz, ha valamikor nem tudunk többideig szexelni és te nem tudod majd magad visszafogni?
- az összes spórolt pénzed erre megy el vajon?
Kb ezek futnának át az agyamon, mint ahogy most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!