Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők ha egy szingli férfi prostituálthoz jár ha nincs senkije?

Figyelt kérdés
Miért különbek nekik az egyéjszakás kalandjaik ,a szex arabokkal , a tucatnyi ex , a 20 évvel idősebb partnereik ?

2017. okt. 9. 14:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%

"Mi lesz, ha valamikor nem tudunk többideig szexelni és te nem tudod majd magad visszafogni?"

Nem csak natúr aktussal lehet kielégíteni valakit, a kezed és a nyelved megmarad akkor is, ha valamiért nem lehet normálisan hosszabb ideig. Ugyanez a fordítva is igaz, ha a férfinek nem "áll már a zászló" annak is megmarad a keze meg a nyelve és ő is ki tud elégíteni téged.

2017. okt. 9. 15:15
 12/30 anonim ***** válasza:
41%

Meg nem fogom a gombás beteg farkát a férjemnek sem, nemhogy a számba vegyem.

Ha pedig terhesen öklendezek a farka és a sperma illatától(voltilyen) akkor sem lesz része semmi jóban.

Vagy, ha betegen fekszek 2-3 hétig a kórházban, nehogymár bejöjjön számonkérni az egyéb módokat.

Korlátolt a fantáziád, ha azt hiszed, hogy nem léteznek szépszámmal olyan dolgok, amik kizárják az egyéb megoldásokat.

Akár egy sima bárányhimlőt is elkaphat az egyik, ha a másiknak még nem volt, akkor az legalább 2 hét távolságtartás minden módon.

2017. okt. 9. 15:22
 13/30 A kérdező kommentje:
Szingli vagyok és nem nemibeteg egyébként sok tisztességes nő ismerősöm kapott már el mindent a sokadik paliától
2017. okt. 9. 15:24
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
A 2 hét nem egy nagy idő. Amikor hosszabb időt írtál én több hónapra gondoltam. Olyan meg kvázi kevés van (gyereket nem kötelező vállalni, börtönbe se kell kerülni, a fertőzések többsége pedig pár hét alatt elmúlik).
2017. okt. 9. 15:26
 15/30 A legrosszabb ***** válasza:
43%

"... egyébként sok tisztességes nő ismerősöm kapott már el mindent a sokadik paliától...

Gondolom ez is az otthonülő típusú szűz kisfiúkra lesz fogva, ugye? Kíváncsi leszek, mikor fogtok előállni ezzel a magyarázattal.

Mellesleg 1. prostituálttól igen nehezen szedsz össze bármiféle betegséget, nekik kötelezően igazolniuk kell még az atyaúristent is, ráadásul elég sűrűn. 2. Ha elméz egy egyetemi buliba és netán jóképű vagy, igen hamar beléd csimpaszkodik néhány vulva, egy kis pia beléjük és már húzhatod is.

Régebbi ismerőseim mesélték, hogy a kollégiumban gyakorta felcsapta a fejét mindenféle alvázi nyavalya, mert minden egyetemista kavart mindenkivel. Na ezeken a helyeken például egy szemnyi prostituált sem volt. Ha bemész az egyik egyetem előadására, több r#banc ül bent, mint amennyi az ország főútjai mellett ácsingózik egy időben.

Szóval furcsa ez az ellenszenv, amit itt tanúsítanak azokkal szemben, akik olykor meglátogatnak hivatásost, ellenben mérlegeljük a paradoxont, hogy a csajoknál népszerű jóképű férfi, aki hetente másik nőt fektet gerincre vajon miért is népszerű. Biztos nem azért, mert kilométerekről kerülik.

2017. okt. 9. 15:55
 16/30 A legrosszabb ***** válasza:
28%
Jav.: elmész*
2017. okt. 9. 15:55
 17/30 Lazy Lover ***** válasza:
45%
jah a másik érv jaj tuti elkap valami tőlük:D mint ha a lotyó nők olyan tiszták lennének :D
2017. okt. 9. 15:57
 18/30 A legrosszabb ***** válasza:
54%
#17: Nem akarnak a meglévő 5 mellé egy hatodikat is.
2017. okt. 9. 16:05
 19/30 anonim ***** válasza:
54%

"a fél város végigment rajta és neked ez a szint megfelel"

Ez mondjuk a fiatal lányok jelentős részére is igaz :D

2017. okt. 9. 16:20
 20/30 anonim ***** válasza:
42%
Én személy szerint teszek rá,hogy elítélik e a nők,ha olyan kedvem van,akkor elmegyek prostizni. Főleg,ha ilyen nőkkel vagyok körülvéve,hogy nem,hogy eljönne hozzám,aztán "kikapcsolódnánk",inkább tipródik,hogy senkije nincs,meg akivel ép ismerkedik az tutyi-mutyi,meg úgy sem fognak találkozni,stb. Egyébként az a jó,hogy akárhányszor felhozom nála ezt a témát,először olyan választ ad,amiből arra lehet következtetni,hogy benne lenne,aztán hírtelen jönnek a kifogások. Nincs pénze eljönni, fizetném a fele utat,vagy esetleg az egészet, nem tud,mert nem haladna a munkájával, ja kb.semmit nem csinál,állást keres,ha keres. Lelkiismereti gondok,ő már nincs benne kalandokba, hülyeség,egy jó szex jót tesz a léleknek. A másikról ne is beszéljünk,akivel komolyabban szerettem volna ismerkedni...
2017. okt. 9. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!