Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők ha egy szingli férfi prostituálthoz jár ha nincs senkije?
"Mellesleg 1. prostituálttól igen nehezen szedsz össze bármiféle betegséget, nekik kötelezően igazolniuk kell még az atyaúristent is, ráadásul elég sűrűn. "
Igen, Ausztriában és más országokban ezt komolyan veszik és ellenőrzik is.
Magyarországon a lakásokon rendelő hölgyek jó ha 1% szűri magát rendszeresen havonta.
De ez miféle általánosítás?
Én szingli nőként sem dugok arabokkal, exszel meg 20 évvel idősebbekkel. Ha nem vagyok kapcsolatban, nem szexelek és kész. Nekem ez nem fér bele, érzelmek kellenek a szexhez.
Nem ítélem el azt sem aki prostihoz jár, de nem jönnék össze vele.
Mert a csajok rühellik a konkurrenciát. Pláne ha annyival sikeresebb náluk hogy még fizetnek is érte a pasik.
18 L
#25, lehet nem jönnél vele össze...de a pasik 90%-a nem fogja az orrodra kötni. Itt nem proli suttyókról van szó...az értelmiségi férfiak egy tetemes százaléka volt már lakásosnál. Főleg aki nagyon elfoglalt, nem sok ideje marad bulizni meg ismerkedni...és esetleg kíváncsi.
Szóval ha volt 6 barátod, akkor jó eséllyel 3 már kóstolt gyorskaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!