Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők ha egy szingli férfi prostituálthoz jár ha nincs senkije?

Figyelt kérdés
Miért különbek nekik az egyéjszakás kalandjaik ,a szex arabokkal , a tucatnyi ex , a 20 évvel idősebb partnereik ?

2017. okt. 9. 14:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt várom el, amit adok. Nem járok se prostihoz, se bszópajtihoz. Nem várom el, hogy mint én, szűz legyen, de azért ne legyen ilyen qrvaember.
2017. okt. 9. 16:40
 22/30 anonim ***** válasza:
41%

"Mellesleg 1. prostituálttól igen nehezen szedsz össze bármiféle betegséget, nekik kötelezően igazolniuk kell még az atyaúristent is, ráadásul elég sűrűn. "

Igen, Ausztriában és más országokban ezt komolyan veszik és ellenőrzik is.

Magyarországon a lakásokon rendelő hölgyek jó ha 1% szűri magát rendszeresen havonta.

2017. okt. 9. 19:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Mert gusztustalan aki fűvel, fával dug.
2017. okt. 29. 03:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Jó de az egyiknek szabad a másiknak nem?
2017. okt. 29. 03:47
 25/30 anonim ***** válasza:

De ez miféle általánosítás?

Én szingli nőként sem dugok arabokkal, exszel meg 20 évvel idősebbekkel. Ha nem vagyok kapcsolatban, nem szexelek és kész. Nekem ez nem fér bele, érzelmek kellenek a szexhez.

Nem ítélem el azt sem aki prostihoz jár, de nem jönnék össze vele.

2017. okt. 29. 05:59
 26/30 A kérdező kommentje:
Csak ezt láttam mást nem. Senkit sem sértegetnék.Erre futotta 30 évből.
2017. okt. 29. 06:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Mert a csajok rühellik a konkurrenciát. Pláne ha annyival sikeresebb náluk hogy még fizetnek is érte a pasik.

18 L

2017. okt. 29. 06:50
 28/30 anonim ***** válasza:

#25, lehet nem jönnél vele össze...de a pasik 90%-a nem fogja az orrodra kötni. Itt nem proli suttyókról van szó...az értelmiségi férfiak egy tetemes százaléka volt már lakásosnál. Főleg aki nagyon elfoglalt, nem sok ideje marad bulizni meg ismerkedni...és esetleg kíváncsi.

Szóval ha volt 6 barátod, akkor jó eséllyel 3 már kóstolt gyorskaját.

2017. okt. 29. 13:46
 29/30 anonim ***** válasza:
Nőként ezt kb. annyira lehet megítélni, mint férfiként a gyerekvállalásra érzett késztetést. Lehet neked is, de annyira sosem érzed kényszerítőnek az ösztönt, mint a másik nem tagjai.
2017. okt. 29. 14:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért mert undorító+ igénytelenségre vall. Ilyen pasiktól sose akarnék semmit. Bottal nem nyúlnék olyanhoz aki prostival volt/ àtment a fél vàroson....
2018. ápr. 21. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!