Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?

Figyelt kérdés

Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.

Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.

2019. jún. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
39%

Én nem vetem meg, nem ítélem el.

Igènybe veszel egy szolgáltatást, és fizetsz érte.Így korrekt.

Az olyanokat tartom megvetendőnek és elítélendőnek, mint a #4-est, hogy neki sem a prostitúcióval van gondja, hanem azzal, hogy az ő úri farkának nem felel meg olyan nő, aki másoknak is megvolt.Ez álszentség.Jó, hogy nem màr szűz legyen, bár már olyat is hallottam.

Plusz azokat is elítélem, akik egy hétköznapi nővel ingyen prostiként bánnak.Persze ez ellen nincs kifogásuk, csak a fizetés ellen.

Normál esetben minden férfi fizet, csak a barátnőnek nem kp-t ad, hanem virágot vesz, elviszi ide-oda.

2019. jún. 17. 13:01
 22/72 anonim ***** válasza:
40%
Nem ítélek el senkit, csinálj, amit akarsz, viszont prostizós férfi soha nem kellene. A valóban intelligens nők pedig orvosok, mérnökök, tudósok, nem kvák.
2019. jún. 17. 13:02
 23/72 anonim ***** válasza:
35%
Én csak annyira tartom megvetendőnek, mint aki pénzért árulja a testét...
2019. jún. 17. 13:02
 24/72 anonim ***** válasza:
31%

Az olyanokat tartom megvetendőnek és elítélendőnek, mint a #4-est, hogy neki sem a prostitúcióval van gondja, hanem azzal, hogy az ő úri farkának nem felel meg olyan nő, aki másoknak is megvolt.Ez álszentség.Jó, hogy nem màr szűz legyen, bár már olyat is hallottam.

Azért ne kavard már a szezont a fazonnal.

Nem összehasonlítható egy olyan nő, akinek 3 évente van új partnere egy olyan nővel, akinek pedig minden nap összefekszik 5-6 farokkal. Ha te nem érzed a különbséget, és nem látod át, ebben mi az undorító, akkor legyen az a te szégyened.

Az meg hogy én mit kívánok az "úri farkamnak" legyen már az én dolgom.

Ha egyszer számomra gusztustalan egy ilyen nő mint a kérdésben szereplő, akkor hagy legyen már gusztustalan és pont.

2019. jún. 17. 13:06
 25/72 anonim ***** válasza:
11%
Ezen nincs mit indokolni, kérdező. Nem nekem kell magyarázni a bizonyítványomat, hanem a magadfajtáknak, már ha szükségét érzik, engem mondjuk nem érdekel túlzottan, mivel alapból kerülöm az ilyen véglényeket. Aki tud olvasni a testbeszédben, mimikában, annak simán kiszűrhető az, amelyiknek a prostihoz járás simán belefér, és szerinte nincsen vele semmi, de semmi baj. Nálam az ilyen soha labdába se rúghatna, úgyhogy tőlem viheti, akinek ez kell.
2019. jún. 17. 13:07
 26/72 anonim ***** válasza:
39%

Csak akkor az, hogyha valaki vele csalja a párját. De ez meg ugyanolyan, mint más megcsalás, tehát ilyen szempontból mindegy, hogy kivel csalja meg.

Egyébként nem vagyok meglepõdve azon, hogy nem tudnak semmilyen érvet felhozni ez ellen az itteni erkölcshuszárok. Csak a fenti dolog az, ami elítélendõ, viszont arról meg nem a prostituált tehet.

"Pénzért árulja a testét" - és akkor mi van? Manapság szinte semmi nincs ingyen.

Utálom az ilyen álszent képmutatást.

2019. jún. 17. 13:18
 27/72 anonim ***** válasza:
63%
Nem tartom megvetendonek, nyugodtan jarj, csak paromnak nem akarok ilyet. Templomba jaro emberrel se lennek egyutt, de nekem aztan mindegy, hogy vasarnaponkent mit csinal a kepzeletbeli baratjaval. Egeszsegetekre.
2019. jún. 17. 13:20
 28/72 anonim ***** válasza:
16%
#27-es, én nem vagyok álszent, mert amit másoktól megkövetelek, annak én magam is pontosan megfelelek. Önmagammal szemben is ugyanennyire kérlelhetetlenül következetes vagyok. Persze a magadfajtának ez bizonyára abnormálisnak meg életidegennek számít. Nem mintha ez cseppet is érdekelne engem, de mielőtt minősítesz valakit, talán nem ártana kicsit megismerni az illetőt, mert még a végén ugyanígy pofára fogsz esni, mint pl. most.
2019. jún. 17. 13:23
 29/72 anonim ***** válasza:
72%
#29 Ki esik pofára? Azt te csak hiszed, nert szeretnéd!
2019. jún. 17. 13:26
 30/72 anonim ***** válasza:
68%

"Remélem az olyan irtó helyes, nagydumás, pénzes álomkanoknak sincs esélye nálatok, akikről ordít, hogy hatalmas csajozógépek, akik százával varrtak már le fűvel-fával kefélő nőket, nemegyszer védekezés nélkül!"

Eltaláltad, nincs esélyük. Irtózom az ilyen k*rógépektől. Én az emberi lényeket preferálom.

2019. jún. 17. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!