Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?
Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.
Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.
Szerintem nem rosszabb, mint az amikor valaki felszed valakit egy romkocsmában, összehazudik minden szart, aztán pár nap múlva eltűnik.
Itt legalább előre tisztázva van és valamilyen szinten win-win eset.
Te tudod mit jelent az intelligens?
Hiába a lakás körülmény, meg a tisztaság, a gyomrom felfordul ha arra gondolok én csak a napi sokadik farok vagyok.
Ehhez valakinek vagy van gusztusa vagy nincs. Nekem pl nincs neked van. Egészségre.
Tehát szerinted a dug.ás egy olyan létfontosság mint a kenyér meg a víz?
Ez a világ tényleg megérett a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!