Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?

Figyelt kérdés

Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.

Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.

2019. jún. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
43%
"intelligens lányok"? Intelligens? 🤣 Tehát intelligens, de nem a tudásával, a szakértelmével keresi a pénzt, hanem kurv&#a... Ahha értem 🤣
2019. jún. 17. 11:45
 2/72 anonim ***** válasza:
73%
Én nem tartom megvetendőnek. Igazából lesz*rom ki mit csinál.
2019. jún. 17. 11:46
 3/72 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem rosszabb, mint az amikor valaki felszed valakit egy romkocsmában, összehazudik minden szart, aztán pár nap múlva eltűnik.

Itt legalább előre tisztázva van és valamilyen szinten win-win eset.

2019. jún. 17. 11:50
 4/72 anonim ***** válasza:
65%

Te tudod mit jelent az intelligens?

Hiába a lakás körülmény, meg a tisztaság, a gyomrom felfordul ha arra gondolok én csak a napi sokadik farok vagyok.

Ehhez valakinek vagy van gusztusa vagy nincs. Nekem pl nincs neked van. Egészségre.

2019. jún. 17. 11:52
 5/72 anonim ***** válasza:
31%
Én csak akkor ítélem el, ha a pénzt a család elől veszi el. Ha valakinek gyereke van, családja, akkor a pénznek jobb helye is lenne.
2019. jún. 17. 11:56
 6/72 anonim ***** válasza:
30%
#4 Értem. Akkor inkább haljanak meg ezek az emberek szűzen? E szerint a logika szerint igen. Van az a pont, amikor elszakad a fonal, és az ember már nem foglalkozik ezzel. Ilyenkor már nem gusztusról van szó. Az ember inkább megeszi a száraz kenyeret és megissza rá a meleg vizet, minthogy éhen haljon.
2019. jún. 17. 11:59
 7/72 anonim ***** válasza:
58%

Tehát szerinted a dug.ás egy olyan létfontosság mint a kenyér meg a víz?

Ez a világ tényleg megérett a pusztulásra.

2019. jún. 17. 12:01
 8/72 anonim ***** válasza:
29%
Aki pedig élete során sem tudott kialakígani egy olyan kapcsolatot amiben lett volna szex, akkor igen, olyan szerencsétlen az illető hogy inkább haljon meg szűzen.
2019. jún. 17. 12:03
 9/72 anonim ***** válasza:
27%
#8 Nem, de az életnek egy fontos része.
2019. jún. 17. 12:05
 10/72 anonim ***** válasza:
45%
Nem létfontosság, csak annak aki ember helyett állat.
2019. jún. 17. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!