Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves szűz fiúként Ti elmennétek prostituálthoz?
Nem eletkor es szuzesseg kerdese. Ha arra van igenyed, akkor menj, jo esellyel nem fogod megbanni. Ha nincs ra igenyed, akkor ne menj, mer megbanod.
43F
nem inkább becsajoznék végre...
előbb megyek el egy olyan helyre ahol szuper kűnnyűűű nőket lehet találni mint hogy fizessek a szexért (persze a gumi az alap még egy normális kapcsolatban is!)
6:
Mi van, ha nem jóképű vagy nagypofaju alfahím a kérdező?
Aztán ha lesz később kapcsolatod, akkor nem lesz kicsit gáz, hogy egy ócska fizetős nővel vesztetted el?
Szerintem inkább ismerkedj. Akár tinderen is. Ha nem komoly a dolog, akkor ne mondd el, hogy szűz vagy.
Prostituálhoz nem ajánlom, hogy menj. A legtöbb nő megvet érte és nem lesz jó pont később egy kapcsolatban.
Ne mond el a nőknek, hogy szűz vagy, azt se, hogy prostival voltál, SOHA!
De én elmennék, bárcsak mentem volna már akkor, nem csak később :( persze nem utcaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!