Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok annyira megvetendőnek, ha valaki prostituálthoz jár?

Figyelt kérdés

Igen, én magam is rendszeresen járok prosti(k)hoz. Először is le kell szögeznem, hogy igényes megjelenésű, intelligens, lakásos lányokról van szó, ahol adott a kulturált környezet, és a megfelelő higiénés körülmények.

Amúgy pedig nem jókedvemben csinálom ezt az egészet, hanem mert soha nem volt barátnőm (de még alkalmi kapcsolatom sem), az évek pedig telnek, és nem akarom úgy eltölteni a teljes fiatalságomat, hogy nincs részem szexben.

2019. jún. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
29%
43, de ez csak azt a félelmemet táplálja, hogy minden férfi nőgyűlölő, mindenki csak megjátssza magát, és igazából minden férfi olyan, mint itt a legalja. Férfiak nem éreznek szerelmet, nem akarnak halálig együtt lenni... mert ezzel azt mondod, ne higgyem el, ha valaki elmondja nekem, milyen.
2019. jún. 17. 14:19
 42/72 anonim ***** válasza:
65%

Ez bonyolultabb ám. Elsőre ha ilyesmiről hall valaki, mint itt a kérdésben, senki nem ért egyet ezzel, sőt ő is azt gondolja, hogy "sosem fogok ilyesmiben részt venni". A többség azért hisz a szerelemben, ilyesmikben kezdetben... Amíg rá nem jön, hogy hiába próbálkozik, úgysem felel meg senkinek. Mondogatják mások, hogy várjon majd jön az igazi, de aztán elmúlik 5-10 év és akkor már aggasztó a gondolat, hogy "mi van, ha mégsem?" és jön a kétely, hogy most akkor még várjon, mert "megéri", vagy inkább tudja le ezt a testi részét egy fizetősnél és aztán utána ha jön valaki az jó, ha nem, akkor nem.

Igen ám, de ha megtörtént, akkor le kell tagadni, el kell titkolni, még úgy is, hogy ő maga is rosszul érzi magát tőle, mert "csak X évet kellett volna még várni egy szerelemre" és ha visszamehetne, visszacsinálná, csak ugye ez nem lehetséges. És még jön az is, hogy ezt ugye akik a folyamat elején vannak elítélik - ahogy azok is akik tényleg sosem kerülnek ilyen helyzetbe, mert ők "jobbak", és ugyebár aki jobb annak a szerelem és könnyebben jön majd. Tehát nem mesélhet róla, ezt még a leendő szerelme elől is titkolnia kell - ha esetleg mégis mesél róla - lásd eddigi válaszok - azonnal kidobják.

Másodjára fix, hogy hazudni fog, de lesz-e második szerelme, ha egy is alig jött össze? Na ugye. Ez a baj. A bizonytalanság, a kétely és a fogyó idő. Én pl. 28 éves leszek, de sosem voltam szerelmes, intim együttlétre is egyszer lett volna lehetőség, de mivel nem voltam szerelmes, ezért nem is lett belőle semmi. Megcsalás lett a vége, azóta nem tudom mit gondoljak. Persze várok, hogy majd talán egyszer leszek szerelmes, találkozok olyannal akivel lehet... Persze pici az esélye, mert alapvetően ronda vagyok és szegény (nem, itt nem a "nem gazdag"-ot kell érteni, hanem ténylegesen szegény), és akikkel esetleg el tudnám képzelni, mert jó volt velük beszélgetni, szóval nem az átlagos dumapartner nőismerőseim - mind házas vagy kapcsolatban van, a külsőre totális ellentéteimmel - ők se olyan modell szépfiúk, de attól még ellentétek.

Nem tudom meddig érdemes várni, így is kedvelt céltáblája a gyakorisoknak ez a tulajdonságom, ha épp vesztésre állnak egy vitában. Mert ugye ez ellen nem lehet védekezni és "mekkorát mondtak" ezzel.

2019. jún. 17. 14:37
 43/72 anonim ***** válasza:
77%

45, értem is, meg nem is.

Én pl. nem azért vagyok olyan, amilyen, hogy majd valakinek megtetsszek, hanem mert így érzem kényelmesen magamat a bőrömben. Biztos van egy igényeit leadott, tapló ember, aki engem is megbszna, de én ezt nem akarom. Nem azért nem akarom, mert akkor majd hazudni kell róla, meg megbánom, hanem egyszerűen kevesebbnek érezném magam tőle, és magam előtt szégyellném magam, és az a legkegyetlenebb, az elől nincs menekvés.

Szerelem nélkül szex meg, a lényeg hiányzik. Pár napja azon gondolkoztam, kéne csinálnom gyümölcssalátát, de gyűlölök a konyhában tevékenykedni, utálok pucolni, darabolni, elpakolni utána. És eszembe jutott, hogy anyukám (aki már nem él) mindig csinált nekem gyümisalit, ha kívántam. Nem hiszem, hogy ő jobban szerette volna csinálni, de szeretett ENGEM annyira, hogy megcsinálja. És akkor eszembe jutott, hogy senki nem fog annyira szeretni, hogy csináljon nekem gyümölcssalit.

De erre nem az a megoldás, hogy elmegyek az Intersparba, és veszek kész salit, mert nem az volt a lényeg, hanem maga a gondoskodás, a törődés, a szeretet. Ezért nem értem a prostizást, csak még jobban kiemeli azt, ami nincs.

2019. jún. 17. 14:58
 44/72 anonim ***** válasza:
58%

"A gyomrom felfordul hogy a sokadik farok vagyok"

Ha összejössz egy nővel aki nem szűz neki is a sokadik farok leszel. Van aki gumi nelkül pumpálta volt aki telenyomta volt akinek lenyelte. Te ezt a szájat csókolod ezt a lyukat nyalod. Ez nem undorító ha ongyen van csak akkor ha fizettél érte...

2019. jún. 17. 15:03
 45/72 anonim ***** válasza:
43%

"Ha összejössz egy nővel aki nem szűz neki is a sokadik farok leszel"

Tényleg mindegy, hogy valakinél a második, harmadik, stb.. vagy vagy azon a héten te vag az 50.?

2019. jún. 17. 15:16
 46/72 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindenkit tartok megvetendőnek, csak azt, aki inkább prostihoz jár, mert nem akar időt és energiát meg érzelmeket fektetni a dologba. Ha pedig mégis randizik, még ő van megsértődve, ha a nő nem teszi szét neki az első randin, mert hát fizetett érte egy mozit vagy vacsit.
2019. jún. 17. 15:19
 47/72 anonim ***** válasza:
89%

És ez az oka annak, hogy én is csak maximum halálom előtti utolsó időszakban fogom megtenni, ha megteszem valaha is, bármennyit is lamentálok ezen.

De olyat találni aki ténylegesen szeret... Ebben nem tudok hinni, ráadásul én magam sem tudok könnyen szeretni, jelenleg 2 ember van akiket talán szeretek - rokonilag - de ennyi. És igen, lehet ha sokáig mászkálnék "bárki jó" felkiáltással, akkor lehetne valami, de azt én sem szeretném. Egyszer megpróbáltam, ignoráltam a nem tetsző dolgokat, de nem volt jó, ez egy találkozásból kiderült.

Áh, túl sok a baj velem, emiatt eleve nem is lehetséges szerelme esnem, miért reménykedek még ígyis, aztán próbálom magam meggyőzni, hogy nem remélem, de közben mégis...

Túl sok a körülmény ami miatt nem lehet. Fel kellene adni? Még nem, mindig azt mondom, még nem. Egyszer úgyis felfogom, igaz akkor minden mást is. De az még minimum 2,5 fél év, a 30-at még megvárom. Hátha csoda történik anyagi téren, vagy bármi más téren. A saját erőből történő javítások elbukása után ennyi maradt a remény.

2019. jún. 17. 15:21
 48/72 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk van eset amikor a "sértődöttség" jogos, nyilván nem 1 randi után és nem is a sértődöttség a jó szó, hanem a megdöbbentség és talán a frusztráltság. Mondom mi az az eset.

Találkoznak sokszor, 10-15 alkalommal... Jól megvannak. Tényleg beletesz mindent. Erre a másik kitalálja, hogy megjelent az exe (aki csúnyán elbánt vele, mint megtudtad), de semmi komoly. Aztán kiderül, hogy mégis. Kezdetben nem érted, aztán mikor megtudod ki az méginkább nem, a kapa kilóg a szájából és látható, hogy megint csak kihasználja majd, de mégis ő kell, te meg lekophatsz és tirpák ex még ki is röhög, mivel ez a szintje.

Na ez pl. jogosan bosszantó.

2019. jún. 17. 15:25
 49/72 anonim ***** válasza:
31%
Én nem vetem meg, de ha új szexuális partnerem van, az a minimum hogy elküldöm egy alap szűrésre.
2019. jún. 17. 15:42
 50/72 anonim ***** válasza:
79%

III.Edricus Anxious

az első mondatomban benne volt, hogy az időt és energiát nem bele fektető pasikra gondolok. Amit leírtál, az nyilván nem ez az eset.

2019. jún. 17. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!