Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veszélyes odamenni nőkhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes odamenni nőkhöz ismerkedni?

Figyelt kérdés

20on pár évesen még vakmerő voltam, meg be tudtam rúgni, így sikerült odamenni nőkhöz, de általában az első pár próbálkozásnál jól beégtem és általában meg is aláztak a lerázáskor.

De sajnos tűrni kellett, és a sokadik próbálkozások már elég hatékonyak tudtak lenni.

Ha most visszagondolok, ez több száz próbálkozást jelent, amiből csak 1x volt kisebb balhé, amikor hasba ütött egy roma, amiért véletlenül meglöktem és elejtette a poharát. Random srácokra sem nagyon emlékszek, akik odajöttek volna emberkedni, bár tuti, hogy voltak.

Ital és társaság nélkül viszont nagyon nehéz, mert tényleg félek, hogy rosszul járok, főleg, hogy a szociális képességeim nagyon gyengék, így egy ilyen helyzetben nem állom meg a helyem.

Mondjuk akkor mit várok a nőzéstől. Mondjuk a taperolással szerencsére tudom hogyan kell szépen haladni, hogy tetszen a lányoknak. Úgyhogy tolakodás miatt ritkán küldtek el, de eleve ritkán volt olyan, hogy vevők voltak arra, hogy én nyuljak hozzájuk. Van aki meg ugye egyből tolakodó, és emiatt elküldik. Bár az olyan fiuk meg 'egyébként' szimpatikusak szoktak lenni a lányoknak, mármint külsőre.

Na én külsőre nem vagyok szimpatikus.

Jövö honapban megyek egyedül Soundra, ami a lappangó pánikbetegségemmel mondjuk nem egy életbiztosítás. Tavaly még az ex-emmel voltunk ott, VIP jeggyel, értelemszerűen akkor sokkal nagyobb volt a biztonságom, mint most egyedül.

Tavaly mondjuk nem nagyon haverkodtunk senkivel, de ahogy emlékszem nagyon sok agyhalott ember volt, amit a youtubeon található riportfilmek alanyai is megerősítenek.

Nyilván attól, hogy nagyon butának látszanak, még lehet, hogy non-verbálisan jól kommunikálnak egymással, és ez már pont elég a csajozáshoz.

De én ettől még féltem a bőrömet, és nem hiszem, hogy attól hogy odamegyek nőkhöz majd automatikusan menni fog a dolog, és vonzódni fognak hozzám.

Ki tud meggyőzni arról ,hogy a nők akarhatnak valamit tőlem is? Persze nem a 100 kilós nőkröl beszélek most, hanem a normál alkatúakról.

2019. jún. 2. 13:04
 81/99 anonim ***** válasza:
69%

Kezdem elveszteni a fonalat,megpróbálom átértelmezni.

Veszélyes repülőn utazni?Ha egyfolytában azon kattogsz,hogy mikor fogtok lezuhanni/térítik el a gépet terroristák/robban fel az egész a levegőben,akkor biztos,hogy nem fogod élvezni a repülést.

Viszont,ha el akarsz jutni,mondjuk Ausztráliába,akkor nem túl célszerű hajóval menni,mert hosszú az út.

2019. jún. 2. 18:10
 82/99 A kérdező kommentje:

de ez már nem kattogás, hanem legmélyebb biológiai szintü pánik nálam

120 a pulzusom, a belem kihányom, szétrobban a fejem, és hasonlók

gondoltam hogy elmegyek edzeni (jártam régen másfél évet, most másfél év kihagyás után ujrakezdés)

aztán 120es pulzussal meg ki tudja milyen vérnyomással nem egy életbiztosítás a konditerem

voltak régen oylan idők, amikor tényleg durván dpressziós voltam, és akkor tényleg kattogtam, de most nem érzek szomorúságot, hanem belülről őröl fel a szorongás

még akkor is ha nem gondolok rá

2019. jún. 2. 18:38
 83/99 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a csajozást most a francba, és keress fel egy dokit. Tapasztalatból mondom, a pánikbetegség nem játék, simán hiperventillálhatsz. Nem jó érzés, mikor olyan gyorsan dobog a szíved, hogy nem kapsz levegőt.
2019. jún. 2. 18:43
 84/99 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire durva a helyzet,akkor keress fel egy pszichológust,vagy valami.Amit leírtál,az már totál természetellenes.
2019. jún. 2. 18:43
 85/99 A kérdező kommentje:

2010 környékén még az egyetemen jártam pszichologushoz, de kezdő volt a nő nagyon, de azért nagyképü és és eredménynek könyvelte el, hogy "becsajoztatott", ami azt jelentett a gyakorlatban, hogy a tanácsára regisztráltam társkeresőre, ahonnan lett az első oylan kapcsolatom ahol szex is volt...21 évesen.

azzal a csajjal 1 évig voltam, szakitás totál nem érdekelt, én hagytam ott. Viszont akkor is észrevehetetlenül lettem depressziós, és a korházi rendelőbe kerültem, ahol felírtak antidepresszánst, aminek a mellékhatásaitól majdnem ottmaradtam az utcán.

Tudvalevő hogy az SSRI bogyók mind csak leszedálják az embert és akkor elkönyvelhetik gyógyultnak, mert "nincs vele gond"...igaz hogy egy zombi lesz, de az már nem az értékelés része.

A pánik része a durva IBS is, aminek eredményeképpen nagyon keveset merek enni, ha merek. Ugyanis a lakást nem tudom elhagyni a hasmenés kockáztatása nélkül.

Egyszer lementem siofokra hogy meditáljak a mólón, csak nem számoltam vele, hogy éhgyomorral össze lehet esni.

Mivel már azt sem érzékelem ha jelez a szervezetem.

Ugyhogy szépen beszédültem az egyik fal alá a parton.

Akkor nem kicsit ijedtem meg, még szerencse hogy volt nálam egy csoki, de az is teljesen a véletlennek köszönhető, hogy bennemaradt a táskámba.

2019. jún. 2. 18:50
 86/99 A kérdező kommentje:

emlékszem 2017-ben amikor egyedül lementem az EFOTTra szombaton akkor is odamentem egy nöhöz, hogy segitsen beletenni valamit a hátizsákomba ,hogy ne kelljen levennem, és az az idegbeteg reakcio ,mikor már 2 méteres környezetébe értem

undoritó

komolyan mintha fejbe akarna rugni amiért egy levegőt szivok vele

2019. jún. 2. 18:56
 87/99 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust javasoltam,nem pszichiátert.Nem ír fel gyógyszert,csak beszélget.Nem biztos,hogy elsőre találsz megfelelő dokit,ha nem vagy vele megelégedve,otthagyod és keresel másikat.
2019. jún. 2. 18:58
 88/99 A kérdező kommentje:

én meg erre leírtam a tapasztalataimat a pszichológusokkal

pl van a jordan BEEEE peterson aki most nagy sztár és sokan hypeolják, elözö csajom is sztem kérdés nélkül lemélytorkozta volna ha beszélgethet vele 5 percet

aztán az a csávoka is isteniti a SSRI gyógyszereket, miközben 30 év után még mindig nem ismerik hogy mi a hatásmechanizmusa ezeknek a szereknek.

2019. jún. 2. 19:01
 89/99 A kérdező kommentje:
de mindjárt leirom a szorongásos sztorik királyának történetét
2019. jún. 2. 19:03
 90/99 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek.

Én a Balaton átúszást akarom megnyerni. Csak félek a víztől és nem tudok úszni.

A sok primitív ember nem érti, hogy az nekem nem megoldás, hogy tanuljak meg úszni. Azt se fogják fel, hogy nekem a második hely nem elég, túl jó vagyok hozzá.

De csak lökik, hogy tanulj meg úszni, tanulj meg úszni. Mintha az segítene.

Totál megértelek.

2019. jún. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!