Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veszélyes odamenni nőkhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes odamenni nőkhöz ismerkedni?

Figyelt kérdés

20on pár évesen még vakmerő voltam, meg be tudtam rúgni, így sikerült odamenni nőkhöz, de általában az első pár próbálkozásnál jól beégtem és általában meg is aláztak a lerázáskor.

De sajnos tűrni kellett, és a sokadik próbálkozások már elég hatékonyak tudtak lenni.

Ha most visszagondolok, ez több száz próbálkozást jelent, amiből csak 1x volt kisebb balhé, amikor hasba ütött egy roma, amiért véletlenül meglöktem és elejtette a poharát. Random srácokra sem nagyon emlékszek, akik odajöttek volna emberkedni, bár tuti, hogy voltak.

Ital és társaság nélkül viszont nagyon nehéz, mert tényleg félek, hogy rosszul járok, főleg, hogy a szociális képességeim nagyon gyengék, így egy ilyen helyzetben nem állom meg a helyem.

Mondjuk akkor mit várok a nőzéstől. Mondjuk a taperolással szerencsére tudom hogyan kell szépen haladni, hogy tetszen a lányoknak. Úgyhogy tolakodás miatt ritkán küldtek el, de eleve ritkán volt olyan, hogy vevők voltak arra, hogy én nyuljak hozzájuk. Van aki meg ugye egyből tolakodó, és emiatt elküldik. Bár az olyan fiuk meg 'egyébként' szimpatikusak szoktak lenni a lányoknak, mármint külsőre.

Na én külsőre nem vagyok szimpatikus.

Jövö honapban megyek egyedül Soundra, ami a lappangó pánikbetegségemmel mondjuk nem egy életbiztosítás. Tavaly még az ex-emmel voltunk ott, VIP jeggyel, értelemszerűen akkor sokkal nagyobb volt a biztonságom, mint most egyedül.

Tavaly mondjuk nem nagyon haverkodtunk senkivel, de ahogy emlékszem nagyon sok agyhalott ember volt, amit a youtubeon található riportfilmek alanyai is megerősítenek.

Nyilván attól, hogy nagyon butának látszanak, még lehet, hogy non-verbálisan jól kommunikálnak egymással, és ez már pont elég a csajozáshoz.

De én ettől még féltem a bőrömet, és nem hiszem, hogy attól hogy odamegyek nőkhöz majd automatikusan menni fog a dolog, és vonzódni fognak hozzám.

Ki tud meggyőzni arról ,hogy a nők akarhatnak valamit tőlem is? Persze nem a 100 kilós nőkröl beszélek most, hanem a normál alkatúakról.

2019. jún. 2. 13:04
 61/99 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyes bizony! Némelyik retiküllel elég nagyot lehet sújtani, a tűsarok pedig nagy kárt tud tenni a lábfejben és a nemi szervben.És ha még műkörme is van, akkor különösen óvakodj!
2019. jún. 2. 15:50
 62/99 anonim ***** válasza:
75%

Pedig van veled.

Én már a kommentjeid alapján se adnék esélyt neked.

2019. jún. 2. 15:52
 63/99 anonim ***** válasza:
79%

Hat persze h ezt mondjak:DD akinek kicsi a farka annak se mondjak a szemebe h bocsi de ez semmire se jo:DD csak megy a levesbe hupsz:*

Te is ilyen vagy, nincs veled semmi baj, rengeteg lany orulne ha ilyen baratja lehetne bla bla csak magukban azt gondoljak csak nem en :DD

2019. jún. 2. 15:54
 64/99 anonim ***** válasza:
19%

Na kérdező, a 82%-osban párodra leltél :).

Ha egyszer összejönnétek, éjjel-nappal oltana téged, te pedig folyamatosan siránkoznál.

Ideális párt alkotnátok :).

2019. jún. 2. 16:24
 65/99 A kérdező kommentje:

biztos ilyen csávokra hajt

vagy lehet neki kuss a neve az allat pasi mellett

2019. jún. 2. 16:27
 66/99 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
0%

Csak magamat tudom ismételni.

Ilyen kérdések és válaszok láttán, Kim Dzsong, pls csapasd azokat az atomokat. :D

A kérdező tény, hogy nyominger, az érveiben semmi logika sincs, és nem veszi észre, hogy tényleg csak lentebb tapossák.

82%: You won't be higher then anyone else, just because you speak english, ni pq hablas español. Eu posso falar portugues tmbm e nunca pensava q sou melhor como outros. Just because you estudiaste uma lingua, it doesn't make you better.

Quia nunc vale. ;)

2019. jún. 2. 16:29
 67/99 A kérdező kommentje:

ellenem mar annyira sokan beszeltek

mindig megmondtak h nem fogok elerni semmit

megis elertem olyan dolgokat amire azt mondtak h nem

taposni lehet de csak ok faradnak

2019. jún. 2. 16:46
 68/99 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis mi a kérdésed?

Próbálkozz tovább, a Gyakoriról meg akadj le.

2019. jún. 2. 16:49
 69/99 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
48%
Felettébb veszélyes. Minimum egy Hazmat suitot kell viselj ismerkedés közben.
2019. jún. 2. 16:50
 70/99 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit összezavarodtam. 🤷‍♀️

Akkor most attól fél a kérdező, hogy félre megy a kommunikáció, nem értik a csajok a nemet, és mindenki meg akarja erőszakolni?

Abban nincs logika, hogy kiír egy kérdést, hogy nem tud csajozni, aztán minden hozzászólásban azzal dicsekszik, hogy fèl óra csevegés után milyen nőket dugott meg.

2019. jún. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!