Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológussal szabad ismerkedni, vagy csak óvatosan, mert az akár veszélyes dolog is lehet?
Maximum jobban észrevesz dolgokat, de nem lesz zavaró, és mem fogja hangoztatni.
Én óvónőnek tanulok, és bár sokan nem tudják, teljes mértékben pszichológiára épül. Rengeteg gyerekpszichológiát tanulok, majdnem minden órám erre épült eddig. Anyukám nevelőszülő, és sokmindent észreveszek a gyerekeken. Pl:melyik szakaszban van, minek kell jönnie pár hónap után. Észreveszem, ha nem jó ütemben fejlődnek (és a nevelt gyerekek nagy része nem jó ütemben fejlődik) Én szoktam is rájuk szakszavakat használni, de eddig senki sem jelezte, hogy zavarná.
Ez igazából jól is jöhet.
Fene tudja, azért az ember nem feltétlenül tudja teljesen elválasztani a hivatását a magánéletétől. Ha mondjuk bicikli szerelő lennék, akkor megjavítanám a barátnőm bringájának hajtóművét (így most letoljuk a helyi bringaboltba), ha szobafestő lennék, kitapétáznám a lakását, de mivel informatikus vagyok, ezért a rémes állapotú laptopját javítottam meg, és felhívtam figyelmét arra, hogy ne rángassa hevesen a bekapcsolt gépet, mert megint tônkremegy a merev lemez. Cserébe ő, mivel gyógyszerész, tanácsokat ad az egész családnak, hogy mit szedjen és mit ne szedjen, és akár tud hozni olyan gyógyszert is, amiért normál esetben el kellene látogatni Dr. House-hoz receptért, de az embernek épp nincs kedve sorba ülni.
Ennélfogva nem biztos, hogy egy pszichológusnak nem tűnne föl valami rajtad "szakmai ártalomból" kifolyólag. Illetve egészen biztosan fel fog tűnni, kérdés az hogy szóvá teszi-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!