Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki jópár év után felkereste az első szerelmét és jól sült el a dolog? 23/F
Én sok mindent.
23 vagyok én is.
Gondolkodtam rajta én is.
De ő már férjnél van azóta, nem bolygatnám fel.
Szép és hosszú szerelem volt, igaz is talán.
Természetesen fáj a hiánya sokszor, mert emlékeimben ő a legrendesebb lány, az egyetlen rendes.
Egy tiszta vizű folyó a nagy mocsár közepén.
Ilyen volt ő.
Ha szingli, írj rá.
Beszélgess vele.
Az életben vannak szünetek, eljön az ősz, s te pihensz, majd a tél, s aztán, hogy miért is ne tavaszodna ki újra?
A kérdezőnek is és #2-nek is üzenem, hogy van, hogy jó az "újra melegített káposzta"...
Én ugyan a szenvedő fél voltam a mi esetünkben, de az ex barátnőm is az első szerelméhez ment vissza tíz év után, pedig ő is volt már férjnél is időközben (nem velem, még előttem), és azóta is együtt vannak, házasság gyerek, stb.
Simán lehet, hogy annyit változnak az emberek idővel, hogy azok a kapcsolatok, amik korábban nem működtek, később jók lesznek, vagy egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk, hogy mással milyen, és rájövünk, hogy az első volt a legjobb. Az meg, hogy férjhez ment valakihez, még nem jelenti feltétlen azt, hogy a legjobb kapcsolatban van, amiről kislányként álmodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!