Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Eddig minden jó volt, most meg jött ez a dolog. Mit tegyek?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, és fél éve költöztünk össze. Nagyon régóta ismerjük egymást, és tudom hogy 15-19 éves koráig volt egy barátnője aki meghalt szívbetegségbe, emiatt lett vége. 23 volt a párom amikor összejöttünk. Nos, tegnap éjjel (néha kijár cigizni) kiment az erkélyre és vitte a tárcáját is. Odamentem az ablakhoz és láttam, hogy az egykori barátnőjének a fényképét nézi amin ketten vannak rajta és zokog. Nem akartam kémkedni, csak nem tudtam hogy minek viszi a pénztárcát. Nagyon megrázott a dolog.
26L
Én is évfordulóra gondoltam. Lehet csak eszébe jutott. Volt ilyen máskor is kérdező? (ti is majdnem annyi ideje vagytok együtt)
31/f
Lehet nem tudta feldolgozni még. Lehetett évforduló is. :(
Más nagyon ha egy ilyen tragédia miatt van vége egy kapcsolatnak,mint ha elmúlna a szerelem.
Én sem biztos, hogy fel tudnám dolgozni egy hamar. :(
Odamész, megöleled, megkérded, jól van-e. Nekem ez úgy alap lenne :)
Nyilván nincs túl rajta, egy fiatal fiú/lány halálát nagyon nehéz feldolgozni, főleg, ha hirtelen megy el, és szeretted is.
Anya 16 éve halt meg, apa máig szinte sír, ha beszélnie kell róla, és noha van már nője jópár éve, de anya neki a minden, akivel meg akart öregedni és nem eltemetni őt.
Ha a párom meghalna, nagyon sokáig bolyonganék egyedül, mire találnék valakit, aki egyáltalán a közelébe érhet.
Sajnálom, de a fiatalkori szerelem is lehet nagyon erős, ami ha váratlanul ér véget és véglegesen bizony nagyon nehéz feldolgozni.
A halál kemény ügy. Sohasem leszel túl rajta.
Nem baj, hogy akkor nem csináltál semmit, de kérdezz róla nYugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!