Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta dolog azért nem ismerkedni, mert akibe szerelmes vagyok (már évek óta), párkapcsolatban van?
Ez egy érdekes téma.
Ha elválasztod a dolgokat tudatosan akkor láthatod, hogy az érzelem és értelem különböző és más más funkciókat betöltő tulajdonságok.Mikor ez a két tulajdonság nincs egymáshoz viszonyítva egyensúlyban akkor születnek olyan döntések és élethelyzetek melyekben ezek egymás rovására működnek.
Racionalitás az érzelmek, érzelmek a racionalitás kárára.
Ezek a helyzetek egyben önmeghaladásra is tudnak szolgálni, ha a tudatos felismerésük megtörténik.
Ha megtanulod realizálni, hogy mi az amit csinálsz, és azt, hogy miért(ez nagyon fontos) csinálod, akkor ezek a helyzetek(mert egy ilyen érzelmi minta rendszerint ismétlődik, és az élet más területein is jelen tud lenni) akkor az életed minőségi változáson tud majd átmenni, és nem gáncsolod el többet ilyen módon saját magadat.
😂
Nagyjából stimmelnek az évek.
Én ismerkedtem, túl vagyok pár élethelyzeten, de valahol Ő állandó. Ilyen az élet, majd jön valaki, aki talán képes lesz felül írni az iránta érzett szerelmet?.
Ismerkedj, vagy keresd meg. Ismerkedj, mert lehet szembe jön egy nálánál jobb, vagy keresd meg: a happy end, b úgy átgázol rajtad, hogy megutálod.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!