Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy nem tudsz élni valaki nélkül, annyira szerelmes vagy belé? És mit csinálsz olyankor, ha viszonzatlan a dolog, de neked akkor is ő kell?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 15:58
1/8 anonim válasza:
Olyan nincs.Olyan szekér után nem futunk,ami nem vesz fel!
Keress mást!
2/8 anonim válasza:
Tőrbe csalod... Levágod... Megeszed... Így mindörökké benned él majd.
3/8 anonim válasza:
Busz után, nő után nem futunk - úgyis jön másik.
4/8 anonim válasza:
Még is mit tehetnénk?? Semmit. Beletörődsz.
5/8 anonim válasza:
Baszus látszik hogy ugyan az a sablon szöveg van. Ne fuss utánna ez egy baromság mert ha tényleg szereti akkor ez lehetetlen. Itt csak két választás van vagy próbàlkozol vagy annyiban hagyod. Van egy harmadik de azt nem ajánlom. Az előttem íróknak csak annyit mondok hogy látszik hogy soha sem voltak még ilyen helyzetben.
6/8 anonim válasza:
Én szó szerint "valaki" nélkül nem tudok élni..nincs senkim, talán nem is lesz..
7/8 anonim válasza:
Hm! Volt ilyen. Aki itt megjátsza magát az vagy alapban érzéketlen fatusko, v. titokban sirta teli a párnát.
Igen volt. Hogy úgy éreztem miután közölte a legbizalmasabb barátom (csaj), akit a legjobban szerettem, hogy töröljem az életemből ...
Hogy 160-nal kiegyenesitem a kanyart. Ott egy házfal van. De a remény meggátolt. Talán lehet még ...
8/8 anonim válasza:
Igen,sajnos még most is érzem.Kétszer fordult velem elő.Az első alkalom után egy évalatt elmulott.Második alkalommal már nem voltam ilyen szerencsés.. 16/L Nem csinálok semmit.Beletörődök,mert kénytelen vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!