Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veszélyes odamenni nőkhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes odamenni nőkhöz ismerkedni?

Figyelt kérdés

20on pár évesen még vakmerő voltam, meg be tudtam rúgni, így sikerült odamenni nőkhöz, de általában az első pár próbálkozásnál jól beégtem és általában meg is aláztak a lerázáskor.

De sajnos tűrni kellett, és a sokadik próbálkozások már elég hatékonyak tudtak lenni.

Ha most visszagondolok, ez több száz próbálkozást jelent, amiből csak 1x volt kisebb balhé, amikor hasba ütött egy roma, amiért véletlenül meglöktem és elejtette a poharát. Random srácokra sem nagyon emlékszek, akik odajöttek volna emberkedni, bár tuti, hogy voltak.

Ital és társaság nélkül viszont nagyon nehéz, mert tényleg félek, hogy rosszul járok, főleg, hogy a szociális képességeim nagyon gyengék, így egy ilyen helyzetben nem állom meg a helyem.

Mondjuk akkor mit várok a nőzéstől. Mondjuk a taperolással szerencsére tudom hogyan kell szépen haladni, hogy tetszen a lányoknak. Úgyhogy tolakodás miatt ritkán küldtek el, de eleve ritkán volt olyan, hogy vevők voltak arra, hogy én nyuljak hozzájuk. Van aki meg ugye egyből tolakodó, és emiatt elküldik. Bár az olyan fiuk meg 'egyébként' szimpatikusak szoktak lenni a lányoknak, mármint külsőre.

Na én külsőre nem vagyok szimpatikus.

Jövö honapban megyek egyedül Soundra, ami a lappangó pánikbetegségemmel mondjuk nem egy életbiztosítás. Tavaly még az ex-emmel voltunk ott, VIP jeggyel, értelemszerűen akkor sokkal nagyobb volt a biztonságom, mint most egyedül.

Tavaly mondjuk nem nagyon haverkodtunk senkivel, de ahogy emlékszem nagyon sok agyhalott ember volt, amit a youtubeon található riportfilmek alanyai is megerősítenek.

Nyilván attól, hogy nagyon butának látszanak, még lehet, hogy non-verbálisan jól kommunikálnak egymással, és ez már pont elég a csajozáshoz.

De én ettől még féltem a bőrömet, és nem hiszem, hogy attól hogy odamegyek nőkhöz majd automatikusan menni fog a dolog, és vonzódni fognak hozzám.

Ki tud meggyőzni arról ,hogy a nők akarhatnak valamit tőlem is? Persze nem a 100 kilós nőkröl beszélek most, hanem a normál alkatúakról.

2019. jún. 2. 13:04
 21/99 A kérdező kommentje:

na leirom hogyan kellene történjen

odamegyek, táncolunk, veszi a lapot, beszélgetés, aztán irány az apartmann

ehelyett mindenféle kitérőkkel kell evickélni a kaotikus helyzetek között és várni a megfelelő pillanatot ahol be tudok avatkozni az események követhetetlen folyamába, és ha nagy szerencsém van, akkor a csillagállás és a szociális háló szövetén keletkező hajszálrepedésen keresztül szexhez jutok.

És persze a nő meg majd csak azért megy bele a dologba, mert tudja, hogy majd ráfoghatja, hogy ő a helyzet áldozata lett. Felelősségvállalás általában nem a nők erőssége.

2019. jún. 2. 14:15
 22/99 anonim ***** válasza:
93%

Akkor leírom neked, egyszerűen:

SENKI NEM TARTOZIK NEKED SEMMIVEL.

2019. jún. 2. 14:17
 23/99 A kérdező kommentje:

én is ezt üzenem a nőknek amikor kiállnak az utcára az "egyenlő jogokért"

a pasiknak sincsen semmi ingyen

csak ők felelősséget vállalnak, mert nincs más opciójuk, mert másképp eltapossák őket

2019. jún. 2. 14:19
 24/99 anonim ***** válasza:
91%

Menj prostikhoz, értelmes nő nem áll le ilyen lúzerekkel.

Azt se tudod, miről beszélsz. Milyen egyenlő jogok? Istenem...

2019. jún. 2. 14:20
 25/99 anonim ***** válasza:
92%
Az nem a nők hibája, hogy egyesek bármit megtesznek, csak legyen szex.
2019. jún. 2. 14:20
 26/99 A kérdező kommentje:

klasszik HÁRITÁS

ez a legalapvetőbb háritás a nők részéről, hogy még azért sem ők a felelősek, hogy könnyen jár nekik szex, hanem a pasik, mert azok mennek el könnyen bárkivel. MIVAN

2019. jún. 2. 14:22
 27/99 anonim ***** válasza:
87%

"Vicces egyébként ahogy az emberek erőltetik az álláskeresést, és nem veszik észre, hogy a gyenge képességeik miatt nem kellenek sehova."

Pontosan erről van szó!! Erőlteted a csajozást, miközben alapvető készségeid hiányoznak, és semmit se tudsz nyújtani egy nőnek. És nem fogod fel, hogy így nem kellesz senkinek.

Egyedül a prostizás marad.

2019. jún. 2. 14:22
 28/99 A kérdező kommentje:

semmit. se. tudok. nyújtani.

"a megmondóember hozzászól (megmondja)"

mert mindent tud

tévedhetetlen

maradjunk annyiban h semmit nem tudsz rólam, csak ócsárolni probálsz

2019. jún. 2. 14:24
 29/99 anonim ***** válasza:
88%

Nem az én hibám, hogy neked ennyire kell a szex, cserébe egy jó külsőt, vagy szimpatikus személyiséget se tudsz nyújtani.

Én jól meg vagyok ismeretlen férfiak leszólítása nélkül is.

2019. jún. 2. 14:24
 30/99 A kérdező kommentje:

és a nők mit tudnak nyújtani amugy?

2017-ben 3 lánnyal is randiztam, akik 20 évesek voltak, kettő szűz volt, azok megkészültek tőlem. A harmadik szexelős volt, neki értelemszerűen nem kellettem, mert volt referenciája a többi fiúval kapcsolatban.

A szűzek én utasítottam el, látszott hogy nem esik nekik jól.

Ha annyira kétségebeesett lettem volna, akkor elkezdek velük járni, aztán majd honapok mulva esetleg lesz szex.

Sok pasi képes ilyen beteg stratégiára, de nekem érzelmi intelligencia hiányában nem opció ez a járásos manipulációs téma.

Nyilt lapokkal tudok csak játszani.

2019. jún. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!