Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes odamenni nőkhöz ismerkedni?
20on pár évesen még vakmerő voltam, meg be tudtam rúgni, így sikerült odamenni nőkhöz, de általában az első pár próbálkozásnál jól beégtem és általában meg is aláztak a lerázáskor.
De sajnos tűrni kellett, és a sokadik próbálkozások már elég hatékonyak tudtak lenni.
Ha most visszagondolok, ez több száz próbálkozást jelent, amiből csak 1x volt kisebb balhé, amikor hasba ütött egy roma, amiért véletlenül meglöktem és elejtette a poharát. Random srácokra sem nagyon emlékszek, akik odajöttek volna emberkedni, bár tuti, hogy voltak.
Ital és társaság nélkül viszont nagyon nehéz, mert tényleg félek, hogy rosszul járok, főleg, hogy a szociális képességeim nagyon gyengék, így egy ilyen helyzetben nem állom meg a helyem.
Mondjuk akkor mit várok a nőzéstől. Mondjuk a taperolással szerencsére tudom hogyan kell szépen haladni, hogy tetszen a lányoknak. Úgyhogy tolakodás miatt ritkán küldtek el, de eleve ritkán volt olyan, hogy vevők voltak arra, hogy én nyuljak hozzájuk. Van aki meg ugye egyből tolakodó, és emiatt elküldik. Bár az olyan fiuk meg 'egyébként' szimpatikusak szoktak lenni a lányoknak, mármint külsőre.
Na én külsőre nem vagyok szimpatikus.
Jövö honapban megyek egyedül Soundra, ami a lappangó pánikbetegségemmel mondjuk nem egy életbiztosítás. Tavaly még az ex-emmel voltunk ott, VIP jeggyel, értelemszerűen akkor sokkal nagyobb volt a biztonságom, mint most egyedül.
Tavaly mondjuk nem nagyon haverkodtunk senkivel, de ahogy emlékszem nagyon sok agyhalott ember volt, amit a youtubeon található riportfilmek alanyai is megerősítenek.
Nyilván attól, hogy nagyon butának látszanak, még lehet, hogy non-verbálisan jól kommunikálnak egymással, és ez már pont elég a csajozáshoz.
De én ettől még féltem a bőrömet, és nem hiszem, hogy attól hogy odamegyek nőkhöz majd automatikusan menni fog a dolog, és vonzódni fognak hozzám.
Ki tud meggyőzni arról ,hogy a nők akarhatnak valamit tőlem is? Persze nem a 100 kilós nőkröl beszélek most, hanem a normál alkatúakról.
de édes vagy, hogy megint próbálod felvezetni a proli fröcsögős 80IQ-s oltogatós taktikát
nem kevés nőhöz mentem már oda életemben, több száz ilyen beszélgetésen vagyok túl nőkkel
persze hogy a 99%-ából nem lesz semmi, de szerintem a normális az lenne hogy 10-20 próbálkozás után egy buliban, már valakit haza tudjon vinni az ember.
persze a mai világban ez az arány is csak a jobbfajta pasiknak opció.
A rengeteg rossz tapasztalat és elutasítás sajnos biológiai szinten kikezdte az egészségemet, és teljesen blokkolta az összes kommunikációs képességemet és tényleg mentálisan retardáltnak tűnök, miközben egy nő nem volt, akinek a külsőm miatt kellett volna, mindenki csak a személyiségem miatt tartott érdekesnek.
De sajnos a kinézettel ellentétben a személyiséget fenn kell tartani, és egy pillanat alatt be tud borulni az egész.
Nem kötelező odamenni senkihez. Szüneteltesd egy ideig, mert az már messze nem jó, ha az egészségedet rontja. És ez nem azok hibája, akik elutasítanak.
Tarts egy kis pihit.
az elutasítás már akkor megvolt, amikor én még nem is tudtam az egész dologról semmit.
szüneteltessem egy kicsit ja....végülis fél éve nem mentem oda senkihez, igaz 3 nőt megdugtam netről
hova szüneteljek? 30 éves vagyok, nincs mire várjak már. Nem várhatok még éveket, hogy olyan nemi életem legyen, mint ami már a tiniknek megvan jobb esetben.
Amíg úgy állsz hozzá, hogy undorító az a nő, akinek egy vonzó férfi tetszik, és kimutatja, addig borítékolható a kudarc.
30 évesen, 60 évesen és 100 évesen is.
A szex pedig nem jár alanyi jogon.
vicces egyébként ahogy az emberek erőltetik az álláskeresést, és nem veszik észre, hogy a gyenge képességeik miatt nem kellenek sehova.
És nem veszik észre, hogy mosolygással meg kedveskedéssel nem lesz munkájuk, mert általában nem az termeli a bevételt egy cégnek, hanem a rendszerszintü gondolkodás.
Persze amig női HR-esek rontják a levegőt és a kedvességet meg a mosolygást nézik a jelöltön, addig marad a kínlódás minden irányból.
Ugyhogy én is azt tanácsolnám a krónikus munkakeresőknek, hogy "tartsanak szünetet"...és növesszenek olyan képességeket, amiket nem tudnak, alkatból kifolyólag.
vagy haljanak éhen
bocsánat, de ha egy átlagos férfinek tetszik egy hozzá képest sokkal jobb nő, és ezt kimutatja, akkor általában viccet csinálnak belőle, hogy csorgatja a nyálát.
akkor ki is a köcsög? Én vagy az "emberek"?
Akkor, mesélj.
Hogy akarod, hogy történjen? Odamész, és a nyakadba ugranak, vagy mi?
ja nyilván azért van az, hogy a fiatal lányok nyáron kalandokat halmoznak, télre meg bespájzolnak valami nyüzügét akivel lehet karácsonyozni.
ok végülis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!