Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményetek szerint mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint mennyire lehet veszélyes chat oldalakon ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mármint abból a szempontból, hogy érhetik-e valamilyen fizikai vagy egyéb bántalmak az illetőt?
2010. jún. 14. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
lelki csalódás érheti :D
2010. jún. 14. 12:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Én úgy értem, hogy mondjuk emberrablókhoz kerül. Vagy olyanokhoz, akik megverik, vagy csicskáztatják?
2010. jún. 14. 12:26
 3/18 anonim válasza:
89%
túl sok a bulvárszemét, amit olvasol...
2010. jún. 14. 12:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez akkor a legvalószínűbb ha 20től idősebb férfi vagy és 15től fiatalabb lányokkal akarsz ismerkedni....(pedo) :)
2010. jún. 14. 12:29
 5/18 anonim ***** válasza:
én a páromat neten ismertem meg...már 5 éve együtt vagyunk
2010. jún. 14. 12:30
 6/18 A kérdező kommentje:
Látom, sokan szórakoznak itt ezzel. Komolyan kérdem: mennyire lehet veszélyes. Hozzám hasonló korú lányokkal ismerkedem.
2010. jún. 14. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:

Naná kinyúl egy kéz a monitórból, és elviszi a hálózat csapdájkába ahol élete végéig raboskodhat -.-

Ugyen már semmivel sem veszélyessebb mint kimenni az utcára... Ha valaki résen van és nem teszik ki mindenhova a lakcímét, meg a pucér bulizós fotóit, akkor alapesetben semmi gond nem érheti. Chaten is csak emberek vannak.

2010. jún. 14. 12:33
 8/18 anonim ***** válasza:
én is igy ismerkedek,remélem nem lesz veszélyes!!!
2010. jún. 14. 12:38
 9/18 anonim ***** válasza:
ha nincs megbeszélve találkozó akk nem annyira szintem. te döntöd el mit mondasz el az illetőnek. de vigyázni kell ha férfi vagy mert ha ismerkedsz csajokkal egy transzvesztita is kiadhatja magát csajnak és amikor odakerülsz h lefeküdnél vele (mert mindaddig jól rejti) azthiszed a hátrakötött péniszére h nuni és megtörténik a baj :) u.h vigyázz
2010. jún. 14. 12:38
 10/18 anonim ***** válasza:
nekem vannak tapasztalataim.. voltak hülyék.. :S pasi nem jött össze, de van pár jó haverom igy. :)) de vigyazni kell, azért.. :S
2010. jún. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!