Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mennyire lehet veszélyes chat oldalakon ismerkedni?
Tud veszélyes lenni.Neten sokan nem magukat mutatják...
Akár átverhetnek, bolondot csinálhatnak belőled, és igen mint emlitetted akár egy megbeszélt tali alkalmával ha olyan az illető elrabolhat, megerőszakolhat stb...sajnos a pedofil is sok... DE nem hiszem hogy a túlnyomó többség eféle ember lenne, nem sok az ilyen találkára az esély de megeshet...szóval óvatosnak és alaposnak kell lenni.
Szia, igen vannak veszélyei a netes ismerkedésnek, nem fogod megtudni az első találkáig, hogy igazat mondott-e magáról, de azért vannak jelek amikkel könnyen ki lehet szűrni az ismerkedés szándékát, gondolok itt arra, hogyha valaki már az első beszélgetésnél fényképet kér rólad, akkor az furi. Mindenesetre ha mégis úgy döntesz, hogy belevágsz, és randira kerül a sor, akkor csak olyan helyre menj el, ahol sokan vannak, és lehetőleg délután, ne este, ezenkívül megkérheted egyik barátnőd, hogy kísérjen el, bár ezt csak akkor, ha igazán izgulsz :)
Remélem tudtam segíteni
Tapasztalataim szerint ( a kamusokon és a perverzeken túl) elég sok a kissé beteg ember is.
Én már összefutottam pár nem éppen épelméjű alakkal.
De emberrablók és ilyen durva alakok... hát lehetnek, de szerintem annyira nem jellemző.
Eddig csak 1 ilyennel találkoztam.
Amúgy ne haragudj, de nem értem miért aggódsz. Pasi vagy?
CSakmert azt írtad: "Hozzám hasonló korú lányokkal ismerkedem."
Mert pasira az tuti, hogy nem vadásznak. :DD Max kifogsz valami eszelős libát, de az gyorsan kiütközik még mielőtt msnt adnál neki.
Travik vagy melegek pedig nem valószínű, hogy bepróbálkoznának nem akarnak maguknak is csalódást okozni, ha csak nem a gay szobába vagy fent akkor tudják, hogy neked nő kell és hozzád sem szólnak.
Na és drága, te latin-amcsiban élsz?
Ennyire nem kell túlparázni.Egyszer menj fel valami cicababás csajnévvel chatre este, éjfél után.
Rögtön le fog fagyni mert 200an rádírnak, hogy milyen perverz dologra keresnek partnert.
Szóval csak nyugodtan, nem fogsz feltűnni senkinek.
Egyébként pedig legyél magabiztos és határozott.
Ha pasi vagy eleve nagyobb tekintélyed van, mint egy nőnek.
Nem hinném, hogy majd pont téged akarnának elrabolni aztán elvinni hímringyónak és szerintem a vesédre sem pályázik senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!