Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes odamenni nőkhöz ismerkedni?
20on pár évesen még vakmerő voltam, meg be tudtam rúgni, így sikerült odamenni nőkhöz, de általában az első pár próbálkozásnál jól beégtem és általában meg is aláztak a lerázáskor.
De sajnos tűrni kellett, és a sokadik próbálkozások már elég hatékonyak tudtak lenni.
Ha most visszagondolok, ez több száz próbálkozást jelent, amiből csak 1x volt kisebb balhé, amikor hasba ütött egy roma, amiért véletlenül meglöktem és elejtette a poharát. Random srácokra sem nagyon emlékszek, akik odajöttek volna emberkedni, bár tuti, hogy voltak.
Ital és társaság nélkül viszont nagyon nehéz, mert tényleg félek, hogy rosszul járok, főleg, hogy a szociális képességeim nagyon gyengék, így egy ilyen helyzetben nem állom meg a helyem.
Mondjuk akkor mit várok a nőzéstől. Mondjuk a taperolással szerencsére tudom hogyan kell szépen haladni, hogy tetszen a lányoknak. Úgyhogy tolakodás miatt ritkán küldtek el, de eleve ritkán volt olyan, hogy vevők voltak arra, hogy én nyuljak hozzájuk. Van aki meg ugye egyből tolakodó, és emiatt elküldik. Bár az olyan fiuk meg 'egyébként' szimpatikusak szoktak lenni a lányoknak, mármint külsőre.
Na én külsőre nem vagyok szimpatikus.
Jövö honapban megyek egyedül Soundra, ami a lappangó pánikbetegségemmel mondjuk nem egy életbiztosítás. Tavaly még az ex-emmel voltunk ott, VIP jeggyel, értelemszerűen akkor sokkal nagyobb volt a biztonságom, mint most egyedül.
Tavaly mondjuk nem nagyon haverkodtunk senkivel, de ahogy emlékszem nagyon sok agyhalott ember volt, amit a youtubeon található riportfilmek alanyai is megerősítenek.
Nyilván attól, hogy nagyon butának látszanak, még lehet, hogy non-verbálisan jól kommunikálnak egymással, és ez már pont elég a csajozáshoz.
De én ettől még féltem a bőrömet, és nem hiszem, hogy attól hogy odamegyek nőkhöz majd automatikusan menni fog a dolog, és vonzódni fognak hozzám.
Ki tud meggyőzni arról ,hogy a nők akarhatnak valamit tőlem is? Persze nem a 100 kilós nőkröl beszélek most, hanem a normál alkatúakról.
Nem tudunk nyujtani semmit. Mind golddigger alfakra hajto teged semmibevevo rngyk vagyunk! BURN THEM ALL!!!!
remelem holnap melo van es csak este irsz ki ujabb remek kerdest:D
Miért nem mész prostihoz?
Neked nyilván csak szex kell, egy lyuk.
még jo hogy ezt a külföldiek nem tudják...
szerencsére beszélek angolul (sokakkal ellentétben)
Kérdező, nálad baj van a toronyban.
Mondd le ebben az évben a balaton soundot, és menj el meditálni valami helyre, és elmélkedj azon hogyan tudnál emberi kapcsolatokat kialakítani az össze-vissza kefélés helyett.
Neked nem való a szex, legalábbis még egy jó ideig biztos hogy nem.
unom már ezt a folytonos kispadra küldést
egész életemben ezt dobálták rám, hogy nem való nekem egy kapcsolat, előbb csináljam meg ezt meg azt
persze ÉVEKIG menjen gulágra, miközben másoknak minden adott.
NEM
nincs rá időm mostmár
nem fogok megint ÉVEKIG ülni a kispadon, hogy majd 30as éveim középére ESETLEG ha "jól viselkedtem" akkor majd megszán az élet és nekem is lesznek lehetőségeim
uncsi
csk azokat nézem le, akik engem is lenéznek
engem nem érdekel, hogy zsigeri szinten vagyok taszító a legtöbb nő számára, amiben nagy szerepet játszik a kinézetem.
vannak hozzám képest sokkal botrányosabb és esetenként kártékony emberek, akiknek mégis bedőlnek a nők, mert jól néznek ki
amikor lett legutóbb barátnőm, akkor egyik pillanatról a másikra elmult minden para és amig tartott a kapcsolat sosem paráztam semmitől, TELJES értékű életet tudtam élni, 30%-al növeltem az egyébként sem alacsony fizetésemet
szakítás után azonnal rossz lett minden ÚJRA sőt rosszabb, mint előtte bármikor. Pedig régen depressziós is voltam.
Most nem érzek depressziót, már biológiai szinten pánikolok.
LEhet jönni azzal, hoyg csak hiszti ez, de én meg erre azt mondom, hogy az R. Kelényi Angelike arról irt könyvet, hogy végig kefélte az életét mert csak arra volt alkalmas, noha kapcsolatot szeretett volna. És nem értette, hogy miért nem jönnek a "jó" pasik az életébe. Mert ennyit érsz KISANYÁM. Ja és a pánikbetegsége egyből elmúlt ahogy terhes lett.
Akkor az nem volt rinya?
Pedig ez var rad:* orok eletedben ulhetsz a kispadon, SOHA nem fogsz annyi tetszeni nekunk mint az alfak, te csak egy kis luzer vagy es ronda. Sosem lesz kozod hozzank anelkul h a beled kidolgoznas es amint jon egy jobb mesz a levesbe. Luzerek is kellenek a vilagba h ismernenk fel kulonben h mennyivel tobb nalad a sok jokepu srac akinek a nyomaba se ersz?:D D kis nyomi vagy torodj bele
Vagy sirj a sorsodon ugyse valtoztat:DD esetleg meg cuckold lehetsz hahahah
most had ne kezdjem el ecsetelni hogy rád mi vár, bár biztosan elgondolkodtál már rajta, és nem lettél boldog tőle.
emelett érthető, hogy nagyon jól eshet, hogy néha okosnak érezheted magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!