Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok elítélendőnek azt, ha valaki prostituálthoz megy?
”Kijelentetted, hogy NINCS olyan pasi, akinek kell érzelem a szexhez ÉS nem "lúzer".“
Ez tény, mivel egy egészséges férfi úgy van összerakva, hogy minél többször megtermékenyítsen valakit, nem hiába van a raktárban annyi cucc kb. élete végéig.
“Tök jó, hogy jobban ismered a páromat, mint én, aki együtt élek vele évek óta.“
És te belelatsz az agyába? A szerelem egy ideig felülirja a dolgokat a férfiaknál is.
“Az igazi férfinak pont, hogy vannak elvei, és tartja magát hozzájuk.“
Az elvek nem tudják felülirni a hormonokat, mondom el lehet nyomni, de attól még ugyanúgy vágyik rá csak nem éli ki.
“Normális ember tiszteli és becsüli a párját“
Normalatlan embernek viszont nem jut pár, szexre viszont van igénye.
44, így van, pont ezt akartam írni.
43, ez a "kangörcs" egy nagyon érzéketlen kifejezés, de legalább őszinte volt, hogy könnyítsünk magunkon. Nem tudom, hogy nő vagy-e, de kívánom, hogy minden nőnek legyen legalább akkora görcse pepitában, mint nekünk, természetesen férfi nélkül. Na majd akkor osszák itt az észt!
"Az elvek nem tudják felülirni a hormonokat, mondom el lehet nyomni, de attól még ugyanúgy vágyik rá csak nem éli ki."
Ha az elvek nem nyomják el az ösztönös viselkedésed semmiben nem vagy magasabbrendű egy kutyánál vagy bármilyen állatnál. Remélem ez azt is jelenti hogy bármikor előkapod amid van és könnyítesz magadon fényes nappal az utcán vagy odafingasz az ebédlő asztalhoz. Vagy csak bizonyos működések esetében elfogadott eldobni az emberi normákat?
Amúgy én még mindig nem értem. Állítjátok hogy azért él a prostitúció mert a férfiak dughatnékja világi probléma. Oké legyen. De miért akarnék együtt lenni valakivel aki borítékolható hogy félre megy amint nem kapja meg a szex adagját? Hisz öt oldalon át azt taglaltátok hogy amikor a lompos feláll nincs se isten se ember csak a dugás. Ilyen emberrel én nem tudok és nem is akarok tervezni.
Másrészt arról szól a sírás hogy miért vannak az ilyen férfiak hátrányban majd kifejtik itt rendszeresen hogy amúgy se volt soha közük nőhöz és valószínűleg nem is lesz. Ha saját meglátásod szerint soha nem lesz nő aki önszántából lefeküdne veled miért izgat mit gondolnak a prostizásról a nők? Egyszerűen semmi értelme így a hisztinek.
Ami még megmaradt bennem az öt oldalnyi vitából az az hogy itt marha egysíkú egy két pasi. Miért csak a béna prostizó és a szexmániás menő baco gép létezik?
Példának hoznám a párom. Fiatalon saját bevallása szerint is bárkit elkapott aki nem futott elég gyorsan. (Persze ez így azért elég kisarkitott) de mielőtt összejöttünk már jó két éve szingli volt és ezalatt szinte végig tényleg egyedül volt dugó pajti alkalmi vagy egyéb nélkül. A szingliség előtt pedig évekig tartó párkapcsolata volt. Mire én "megkaptam" már érett felnőtt férfi volt aki képes uralkodni magán. És a nők nagyrésze bizony erre is vágyik. Sokkal szívesebben alapozom a jövőt valakire aki lenyugodott tud mérlegelni (és akar is nem pedig idióta kifogásokat gyárt) mint valakire aki a kangörcstől nem lát a következő dugáson túl.
Az egyszeri prostizással amúgy nekem semmi bajom. Ha párom kipróbálta volna tizen/huszon évesen hát lelke rajta de az aki fixen jár rendszeres időközönként és szerinte ez szükséglet azzal semmi dolgom. Az aki prostival éli ki magát annak mindegy akarja e őt a másik a lényeg hogy egy pnába lőhesse a lényeget. Ez nem túl vonzó akárhonnan nézem. És ez a baj ezzel. Nem az hogy csal a pna ért folyó harcban ( ez amúgy vicces gondolat volt. Még nem olvastam ilyen ötletet) hanem hogy aki saját bevallása szerint se akar vagy tud az ösztöneinek parancsolni az hogy bir majd ki mondjuk cirka 9 hónapot ha veszélyeztetett terhes vagyok vagy valami gond adódik a szülés körül és jobban elnyúlik a gyógyulás? Mit várhatok az ágyban valakitől aki ahhoz szokott hogy a pénzéért kvázi azt tesz amit csak akar? És végül de nem utolsósorban mit várhatok valakitől az életben akinek nincs igénye arra hogy akivel megosztja az ágyát az legalább valami érdeklődést mutasson? Nem sokban más ez mint a nemi erőszak. Persze beleegyezéssel történik de pont annyi benne az érzelem (és sokszor az élvezet is valószínűleg) mint az erőszakban.
Azzal takarózni pedig nonszensz hogy ösztönök meg hormonok. Illetve ha itt ez bárkit felment akkor az illető remélem nem ítéli el a pedofilt a nekrofilt és a fizikai/nemi erőszaktevőt sem hisz ők is mind csak a természet áldozatai. És az nem mentség hogy azok nagyobb kihágások az általános normálból.
Csak tapasztalnátok meg végre, hogy milyen ez az erős nemi vágy, amit ti nagyon lenézően kangörcsnek hivtok néhányan. Hogyha ti is szűzek lennétek ekkora vággyal, akkor írjatok bármit is! Mert így valahogy nem tűnik hitelesnek.
Természetesen be lehet és illik is betartani az emberre jellemző illemszabályokat, de a nőknek, a viszonzott érzelmeknek és a szexnek a hiánya nagyon meg tudja keseríteni a férfiember életét. Ti vajon mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Én nem mondtam hogy beteg állat az aki prostihoz megy (bár az itt válaszolók közül van akit terápiára küldenék) csak azt nem fogjátok föl hogy akit ilyen mértékben a farka irányít vagy a vágy vagy hormon vagy aminek nevezni akarod az nem megfelelő pár. Minden bizonnyal egyéb miatt se hisz okkal marad valaki pár nélkül tizen-huszon évet. Simán lehet a legjobb barátom az aki előző este is a prostival szopatta le magát de párkapcsolatra nem kell egy olyan ember akinek az elveit bármi felül írja és/vagy ilyen lelketlen minden érzelmet nélkülöző módon éli ki a vágyait. Ezért nem járok kábítószer alkohol vagy játék függővel. Egyszerűen időzített bomba az illető. Ettől függetlenül lehet a barátom kedvelhetem mint ember de párkapcsolatra ezzel a mentalitással szerintem alkalmatlan.
De arra nem kaptam választ hogy miért baj hogy én így gondolom?
Még ezer módon ki lehet esni a rostán miért pont ezen vannak itt fennakadva? Pláne olyanok akiknek egyértelműen van más problémájuk is? Miért egy generált probléma a vita tárgya miért ebbe ölik sokan az energiájukat ahelyett hogy rájönnének mi az ami miatt kerülik őket a nők? Sokkal kifizetődőbb lenne.
De alapvetően nem vitatkozni akarok csupán ez olyasmi ami minden olyan kérdésnél eszembe jut aminek nem látom az értelmét. Attól hogy valaki tudja az okokat (amiket úgyse fogad el) kevésbé lesz elítélve vagy akkor holnaptól nem jár prostihoz?
Mindenesetre sok értelmes magyarázatot kapott a kérdező több szempontból is úgyhogy gondolom elérte a célját és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!