Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartjátok elítélendőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok elítélendőnek azt, ha valaki prostituálthoz megy?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik annak tartják, értelemszerűen. A férfiakban sokkal erősebb szexuális késztetés van, és sokkal nehezebb partnert találni rá (egy szerencsés, de minimális kisebbséget leszámítva). Miért elítélendő az, ha valaki időnként egy hivatásosnál könnyít magán, hogy az élete többi óráját ne a szex utáni sóvárgás töltse ki?
2019. ápr. 15. 20:04
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
20%
A nők ezt úgy se értik meg, magukból indulnak ki, amúgy akikre buknak alfák, ők lennének az elsők akik prostiznának, ha nem lenne nő, mert nekik még magasabb tesztoszteronszintjük van és libidojuk, plusz sokkal gatlastalanabbak az alacsony kortizol szint miatt, éppen ezért kapnak nőt ingyen is, de ha netán lenne valami balesetük (ami folytán elvesztennek az ingyen puncit) sokkal hamarabb mennének prostihoz, mint akik prostira kényszerülnek (az alja még oda se mer elmenni, mert annyi libidoja, férfiassága sincs, hogy felülírja az erkölcsi elveit), ezért is utálják az ilyen embereket, mert a legtöbb lúzer.
2019. ápr. 15. 20:46
 12/51 anonim ***** válasza:
64%
Azért irritálja őket, mert úgy vannak vele, hogy a férfiaknak ki kell, hogy érdemeljék náluk a szexet és ők azok, akik kollektíven eldönthetik, melyik férfit jut szexhez és melyik nem. Te viszont a szemükben csalsz, mert megoldodtad másképp, így érdemtelenül dughattál.
2019. ápr. 15. 20:48
 13/51 A kérdező kommentje:
Hát, ha érdem kérdése lenne, dughatnék ingyen is.
2019. ápr. 15. 20:51
 14/51 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, ugyanakkor vannak akik szó szerint függőek. Tudok olyanról aki milliókat szórt már el csajokra, pedig nem gazdag, csak nincs sok kiadása. Sőt, még le is veszik pluszban, például tartozásuk van állítólag és arra. Persze nem kölcsönbe, hanem csak úgy.
2019. ápr. 15. 20:58
 15/51 anonim ***** válasza:
37%
Én régen annak tartottam, mert ez volt a társadalmi elvárás. Aztán rájöttem, hogy ezeket senki sem tartja be, mindenki csak papol róla, meg cseszegeti vele a másikat. Azóta inkább csak elfogadom az emberek, amíg nem bántják egymást, így a prostitúciót is, csak engem hagyjanak ki belőle.
2019. ápr. 15. 20:58
 16/51 anonim ***** válasza:
70%
Úgy bírom, mikor a lefordított RedPill szövegek csöcsén felnőtt emberek megszólalnak itt, mert egyének nincsenek, hanem a nők telesírják a zsepijüket, mert valaki x forintért megdugta a kollektív pin*t. :D
2019. ápr. 15. 21:03
 17/51 anonim ***** válasza:
20%

#10 tudom, nehéz elhinni, de biztos hogy nem kell több elutasítást elviselned, mint ahányszor kezdeményezel. Vagy szerinted a nőknek kötelező minden kezdeményezésre rábólintani? Mert akkor ki kell, hogy ábrándítsalak!

Szóval pontosan milyen jogkövetkezményekkel jár az, ha valaki prostizik? Semmilyennel, azaz eleve értelmetlen a kérdés. Senki nem ítéli el. Ennyi.

2019. ápr. 15. 21:03
 18/51 anonim ***** válasza:
24%

Kíváncsi lennék miért pontoztatok le :D most komolyan mint gondolnak a nők, hogy az ilyen férfi állatok, teszem azt Jason Momoa, érdekelné az erkölcsi része a dolognak és otthon verné, ha valami oknál fogva nem kapna ingyen nőt, csak hogy ti ne gondoljatok rosszat róla ? :D hát nagy tevedesben vagytok akkor marhára :D de még mennyire. Arról van itt szó, hogy az a bajotok, hogy erre kényszerül valaki, hogy nem elég férfias, hogy felszedjen valakit, de nem gondoltok bele, hogy vannak selejt férfiak is, szexuális igényeik viszont ugyanúgy vannak nekik is.

Ui. Vannak persze férfiak akik nem lúzerként járnak prostihoz, hanem mert kényelmesebb nekik úgy, vagy szimplán olyan kedvük van és leszarjak a társadalom véleményét

Én nem járok prostizni, mert olyan szinten alja vagyok, hogy az erkölcsömet (nőknek megalázó) nem írja felül a vágy.

2019. ápr. 15. 21:07
 19/51 anonim ***** válasza:
79%
Mások vagyunk, itt is látszik. Ha velem randiznál, és bevallanád, hogy jártál már prostinál, nem igazán érdekelne, de ha azt, hogy azért jársz bulikba, hogy totál részeg csajokat szedj fel... hát, arra már felhúznám a szemöldököm. Mások meg nem.
2019. ápr. 15. 21:13
 20/51 A kérdező kommentje:
Köszi, 19. Mondjuk valószínűleg ezt nem vallanám be egy (első) randin, de azért jó tudni, hogy nem ítélkezik mindenki
2019. ápr. 15. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!