Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő elitélendőnek, ha egy pasas nem akar komoly kapcsolatot és csak dugni akar?
Ahogy már írták, ha nem árulsz zsákbamacskát és ezt közlöd az aktuális partnerrel, akkor nem elítélendő. Nők között is vannak, akiknek bőven megfelel a szexkapcsolat.
Akkor lesz elítélendő, hogy ezt bőszen titkolod a másik előtt, aki esetleg komolyabbat szeretne, és hülyíted hónapokig.
Én nem tartom elítélendőnek, csak nekem nem jön be. Ismerek nem is egy ilyen nőt, ha Neked ez kell, egészségedre! ;)
Addig, amíg megmondja a nőnek, hogy mit szeretne, a nő pedig elfogadja, addig semmi gond nincs vele. Nem játszik más érzéseivel, és nem húzza a másik idejét. Onnantól probléma a dolog, amikor a pali lehazudja a csillagokat is, h megkapja amit akar.
nem elítélendő, de azért vedd alapul, hogy a legtöbb nőnél sokkkkkkal erősebb az anyai ösztön mint a szexuális vágy. Vagyis 95% inkább akarna egy átlagos pasival gyereket mint egy Brad Pittel leélni az életét család nélkül aki össze-vissza félrejár.
Keress olyat aki a karrierjének él.
Nincs ezzel semmi gond, mindenki úgy él, ahogy akar.
Viszont erről tájékoztasd is a partnereidet az ismerkedés elején, mert különben joggal veszik kihasználásnak.
"95% inkább akarna egy átlagos pasival gyereket"
Dehogy akarnak, csak nincs más választásuk. Ha megtehetnék, vmi überférfival ejtetnék magukat teherbe és egyedül nevelnék fel a gyereket, minthogy egy átlag (számukra hótbéna)férfi képét nézzék nap mint nap.
Nekem az a bajom, hogy a férfi ezt nem az elején közli, hanem 2-3 hónap kavarás után mondja.
Mikor részemről már kialakult valami érzelem, akkor mondja, hogy bocsi de csak ennyit akartam tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!