Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő elitélendőnek, ha egy pasas nem akar komoly kapcsolatot és csak dugni akar?
Figyelt kérdés
Én sosem vágytam konkrét párkapcsolatra. Egyedül szeretek élni, gyereket meg egyáltalán nem akarok soha. Az persze nem esne rosszul, ha lenne egy állandó barátnőm és akár el lehetne menni vele ide oda, de olyanra, hogy összeköltözni, meg gyereket nevelgetni, olyanra egyáltalán nem vágyom. Ez miért olyan elfogadhatatlan sok nő számára? Vannak akik úgymond kihasználásnak veszik így az együttlétet, vagy mi az oka ennek? 34/F2016. okt. 4. 17:00
21/25 anonim válasza:
Kettős mérce, Kérdező. Ha ők akarnak csak "barátságot extrákkal", az teljesen rendbe van ugye, de ha a férfi akkor fúj szentségtörés, monnyonle!
22/25 anonim válasza:
Helyesbítek, utolsó!
Ha ők akarnak csak "barátságot extrákkal", akkor minimum lotyók, ugye, de ha a férfi, akkor teljesen rendben van.
23/25 anonim válasza:
Megvédtelek, kérdező, hogy nincs veled semmi gond. A válaszod után javítanám magam: Beteg vagy, rohadj meg egyedül.
24/25 János Gilján válasza:
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve... Ülj le, egyes!
25/25 anonim válasza:
Te nagyon elvagy tévedve kis apám.
Azt mondod, hogy egy nő csak annyit tesz a szexért, hogy szétteszi a lábát, de te mit teszel ez alatt az idő alatt? Nyújtasz olyankor némi törődét?
34 évesen nagyon hülye, selejtes ember vagy.
Én inkább meggondoltam volna, hogy mit válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!